• Cursurile noastre spaniole sunt dinamice, distractive și implică o mare varietate de activități de învățare autentice, potrivite pentru toate stilurile de învățare, cultura și vârstele.
 • Programul nostru acoperă cele șase niveluri diferite stabilite de Cadrul european de referință pentru învățarea limbilor străine. Elevii stau, de obicei, la fiecare nivel (sau unitate) timp de aproximativ două până la trei săptămâni, pentru un total de 12-16 săptămâni necesare pentru a merge de la începători complet la competențe avansate avansate.
 • Elevii învață să vorbească în situații semnificative, care le învață să comunice în mod corespunzător într-un context social și lingvistic.
 • Programa noastră și cadrul pentru sesiuni de curs sunt adaptate nevoilor elevilor într-un program de imersiune și sunt concepute pentru a integra activitățile culturale în procesul de învățare. Călătoriile ecologice, interviurile comunității și alte activități ajută studenții să practice spaniolă "en vivo" cu Costa Ricans local.
Opțiunile de clasă spaniolă
 • 4 ore pe zi, Mo - Fr, cu două pauze de 15 minute
 • Clase de grup mici (minim 2, maximum 6 elevi). Clasele care conțin doar 1 student vor fi reduse la 3 ore pe zi în loc de 4.
 • Clasele sunt oferite pentru toate nivelele pe următoarele programe:
 • Heredia campus istoric: dimineața (8:30 - 12:30) sau în după-amiaza (13:30 - 17:30) în funcție de nivelul spaniol. CLASE ALTERNATIVE WEEKLY.
 • Sámara Beachfront Campus: dimineața (8:00 - 12:00) ȘI după-amiaza (13:00 - 17:00). CLASELE ALTERNATIVE DAILY. Grup intensiv privat 25/30
  • Mo - Fr: 20 ore de lecții de grup spaniole standard (ca mai sus) ȘI
  • Mo - Fr: 5 sau 10 lecții private pe săptămână

Privat / Semi-Privat

Lecții de o zi sunt posibile!

1-12
 • Obțineți niște practici suplimentare adaptate nevoilor și subiectelor specifice alese de dvs.!
 • Concentrați-vă pe spaniola specializată și terminologia pentru domeniul dvs. profesional și alte teme de interes.
 • Luați numai lecții private, dimineața sau după-amiaza (în funcție de programul săptămânal al orelor de grup spaniole) sau le adăugați la clasele de grup.
 • Ești scurt la timp? De asemenea, puteți lua o singură lecție privată de până la 4 lecții pentru o singură zi!

Program de clasă pe tot parcursul anului

NOTĂ: În general lecțiile private pot fi configurate într-un calendar flexibil. Cu toate acestea, în timpul sezonului Intercultura (ianuarie-martie și mai / iunie-august) lecțiile private nu sunt, în general, garantate sau confirmate până la o săptămână înainte de sosire. Din acest motiv, vă recomandăm să vă înscrieți pentru clase de grup ca o opțiune până când privatul dvs. este confirmat. Vă rugăm să întrebați disponibilitatea exactă.

Metodologia de predare

Cursurile noastre din ambele campusuri urmează același program, cu accent pe abilitățile conversaționale și pe activitățile dinamice de învățare. În fiecare vineri la campusul nostru din Sámara, pe lângă clasa obișnuită și un test săptămânal scurt, sunt oferite ateliere de lucru pe teme politice, sociale și culturale. Elevii participă în funcție de preferință și nivelul spaniol.


Informații suplimentare despre programul spaniol și întrebări frecvente

Diferențe minore la nivelul aceleiași clase

Sistemul nostru spaniol respectă standardele academice recunoscute la nivel internațional stabilite de Cadrul european comun de referință pentru limbi. Cadrul CEFR împarte spaniola în 6 nivele, de la începător complet până la vorbitor nativ, iar acestea vor apărea pe certificatul final după absolvire. Cu toate acestea, Intercultura a crescut în mod efectiv numărul de nivele oferite la 12 (până la 18 în sezonul de vârf), pentru a ține cont de variația largă a abilităților de exprimare, ascultare, scriere și înțelegere a fiecărui student. Chiar și așa, este imposibil, ca la orice instituție de învățământ, să se asigure că fiecare elev din fiecare clasă se află la același nivel de cunoaștere în toate cele patru domenii de învățare a limbajului și nici că toți învață în același ritm. Elevii trebuie, prin urmare, să se aștepte la o anumită variație a nivelurilor și abilităților, înțelegând că diversitatea în clasă reprezintă o parte semnificativă a procesului de învățare și este legată de diferențele de vârstă, medii socio-economice, sex, religie, orientare de gen, etnie , alte limbi vorbite și experiențe generale de viață, care împreună sporesc mai degrabă decât să se abțină de la experiența generală de învățare, atât timp cât studenții sunt toleranți, incluzivi și respectuoși față de colegii lor de clasă.

Mixul corpului nostru de studenți

Școala noastră acceptă studenți de toate vârstele și naționalități, oferind o oportunitate unică de a se întâlni și de a învăța cu un grup divers și dinamic de oameni. În lunile de vară, studenții de vârstă colectivă și familiile sunt mai frecvente (deși copii sub 18 ani sunt întotdeauna în clase separate), în timp ce profesioniștii și studenții cu 50 de elevi favorizează toamna / iarna și perioadele de primăvară. Nu ezitați să ne contactați dacă doriți să vă planificați datele de călătorie în funcție de prezența anumitor grupuri de vârstă sau naționalități.

Sunt deja în Costa Rica, pot să mă înscriu la ultimul minut pentru un curs spaniol în campus, Heredia sau Sámara?

Da, deoarece trebuie să vă înscrieți prin intermediul formularului nostru de rezervare online, puteți să vă rezervați cursurile oriunde și oricând. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă înscrieți nu mai târziu de o miercuri dacă sunteți interesat să începeți cursurile de grup spaniol săptămâna viitoare (clasele de grup încep întotdeauna luni). În timpul lunilor noastre foarte înalte de sezon (ianuarie-martie, iunie și iulie) este posibil să nu fie disponibile la Campusul Samara Beach atunci când vă înregistrați cu întârziere. Deci, vă rugăm să întrebați mai întâi cu noi sau să faceți rezervarea la un moment dat mai devreme. Întotdeauna încercăm să facem tot posibilul.

Cât de multe unități spaniole oferă Intercultura?

Oferim 14 unități de câte o săptămână, variind de la pre-imersie pentru începători complet la avansați (A1 până la C1), în conformitate cu Cadrul european comun de referință pentru limbi străine.

Cum merg la următorul nivel?

Elevii sunt evaluați săptămânal și progresează prin nivele, pe măsură ce comanda lor vorbită a limbii se îmbunătățește.

Ce progres ma pot astepta ca un incepator complet spaniol?

Un student în clasele noastre standard de grup spaniol care începe cu nici o experiență spaniolă anterioară se poate aștepta să ajungă la un nivel mediu de nivel începător după patru până la cinci săptămâni; intermediare înalt după opt până la zece săptămâni; și avansat înalt după 12 până la 15 săptămâni. De asemenea, este comun (și recomandat) să rămână la un anumit nivel până la atingerea competenței orale la acest standard.

Cum arata clasa pentru elevi avansati?

Odată ce programul de bază este finalizat, oferim cursuri suplimentare la nivel superior (C1 / C2), care acoperă subiecte care includ: latino-american

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Intercultura Costa Rica »

Ultima actualizare January 28, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 - 16 săptămâni
La zi
Price
275 USD
STANDARD GROUP 20 Heredia Campus: 275 dolari / săptămână (1-3 săptămâni), Samara Campus: 315 dolari / săptămână (1-3 săptămâni)
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date