Acvacultura presupune o serie de activități, legate în principal de agricultura pește și fructe de mare marine și de apă dulce. Industria somon reprezintă majoritatea operațiunilor de acvacultură din Canada.

Repere Programul

Acest program comprimat, un an este singurul program acvacultură oferit ca un Certificat postuniversitar în Ontario. Operații acvacultura Food cuprinde o mare varietate de specii și tehnici de cultură. În plus față de producția de alimente, activități de acvacultură includ producția de pește pentru conservare, și de producție pentru specie ornamentala. Cererea globală pentru produsele de acvacultură este în creștere, împreună cu cererile de administrare, durabilitatea și siguranța alimentară și securitatea. Acest program unic combină:

  • Hands-on semnificative experiența operațională
  • Numeroase excursii pentru a experimenta aspecte ale sectorului acvaculturii, precum agricultura păstrăv și stocare de conservare
  • Training de afaceri, astfel încât absolvenții ambele pot promova industria și să înțeleagă diverse provocările întreprinderilor din domeniul acvaculturii

În timpul primul semestru, studenții vor aborda fundamentele acvacultură. O mare parte a programului va avea loc în instalațiile incubator campus, care includ un incubator somon de Atlantic și o incubator muskellunge.

Accentul în al doilea semestru pe practici operaționale și de afaceri, și planificarea stagiu.

Internship

Semestru final este un stagiu de 8 săptămâni, off-site, care să permită studenților să se specializeze în domeniul lor de interes.

Oportunități de carieră

Industria este în creștere în toate sectoarele, inclusiv producția de alimente, conservarea, AquaPonia și piețe iaz / gradina. Lucrarea este solicitantă fizic și poate implica expunerea la condiții meteorologice nefavorabile. Absolvenții trebuie să fie pregătiți să se mute pentru ocuparea forței de muncă, precum și să întreprindă la nivel de intrare sau contract de muncă inițial. Cu o forță de muncă îmbătrânită, cei care posedă o conducere puternică și abilitățile de comunicare, plus aptitudini pentru depanare mecanice, sunt primii candidati pentru promovarea în mână plumb sau roluri de supraveghere.

  • Acvacultura este cea mai rapida crestere activitatea de producție de alimente din lume (Alimentație și Agricultură a ONU)
  • Canada este țara producătoare mai mare somon patra)
  • Conturile acvacultura canadian de 14% din producția totală de fructe de mare și de 35% din valoarea acestuia

Cerințele de admitere

  • Diplomă de licență sau diploma Ontario College într-un domeniu legat de mediu, cum ar fi pește și faunei sălbatice, conservarea, studii de mediu, biologie, ecologie, silvicultură sau geografie)
  • Candidații cu experiență relevantă care nu îndeplinesc cerințele de admitere pot fi considerate în mod individual de către programul de co-coordonator)
Program predat în:
Engleză

Vezi 16 mai multe cursuri de la Fleming College »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
4,233 CAD
pe semestru
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date