Citește Descrierea Oficială

Program de an: 6 septembrie 2019 - 23 mai 2020

CAREER MOVE

Majoritatea studenților se înscriu în programul de actorie pentru a-și lansa cariera în cinematografie. Într-adevăr, facultatea de la Prague Film School la Prague Film School oferă expertiză neprețuită și acces la industrie: Ivan Shvedoff, profesor de film, își aduce experiența și contacte din peste 70 de filme, inclusiv roluri importante în filme precum Mission Impossible, Bourne Supremacy, Enemy Gates, pentru a numi câteva (el a fost antrenorul de dialog al lui Matt Damon despre identitatea Bourne). Daniel Brown, cu diplome academice și experiență didactică la Universitatea Cambridge, a jucat alături de astfel de vedete importante precum Johnny Depp, Bruce Willis, Peter O'Toole și Ben Kingsley. Amy Huck, Coordonator și instructor șef de film, este o prezență prolifică în producțiile naționale și internaționale de mare buget.

Fondatorul programului de actorie pentru film, Nancy Bishop, este un regizor de distribuție nominalizat la Emmy și a distribuit câteva dintre cele mai cunoscute filme ale lui Hollywood. Nancy Bishop Casting continuă să ofere studenților din cadrul Prague Film School un acces rar la piesele de producție pentru producțiile de la Hollywood care vin prin Praga, iar câțiva studenți, în fiecare an, au deblocat primele roluri de vorbire în marile producții internaționale.

TESTAMENTELE DE PROBE

Brian Colin Foley: în timpul studierii la SFP în 2012, Brian a jucat un rol în Snowpiercer (împușcat la Praga), regizat de legendarul regizor coreean Bong Joon-ho, cu talente precum Chris Evans, Tilda Swinton și Ed Harris. El si-a castigat cartea SAG / AFTRA pentru roluri in seria HBO mini Show Me a Hero, regizat de Paul Haggis, The Misters of Laura de la NBC, iar cel mai recent Orange's Netflix este Black New, in care a lucrat cu premiul Emmy Award Winning Actress , Uzo Aduba.

Anssi Lindstrom a fost distribuită direct la școală la Child 44 (împușcat în Praga), cu Tom Hardy

Sarah Brown Carter sa mutat la Los Angeles după absolvirea studiului de la PFS, unde și-a achiziționat rapid cartela SAG de a lucra pe numeroase reclame (inclusiv două campanii naționale) și un rol regulat recent în seria de telenovele.

Peter Hallin și-a luat primul rol în rolul filmului Snowpiercer, în timp ce studiază la PFS în 2012. Aici, el poate fi văzut împărtășind scene asemănătoare cu Chris Evans, Tilda Swinton, John Hurt și Jamie Bell. Peter, care are acum sediul în Suedia natală, a continuat să aterizeze un rol important în seria Crossing Lines și a făcut o apariție în drama suedeză The Bridge. De asemenea, el a luat de două ori pe scenă în ultimii ani. Peter va fi văzut în filmul independent Evil Rising, care va fi lansat și scrie, produce și va acționa în seria sa web.

Martina Hemmingsson a fost acceptată la programul de licență de la Academia de Teatru Malmö din Suedia, în urma studiilor la Prague Film School la Prague Film School . Această academie de prestigiu acceptă 12 studenți acreditați din 800 de candidați și a rezultat, în mare parte, din pregătirea intensă la Prague Film School la Prague Film School .

CURSURI ȘI LUCRĂRI

Ecranul care acționează

Acțiunea este atât o artă cât și o meserie. Acest curs se va concentra pe ambarcațiunile, subliniind cerințele tehnice ale ecranului. Elevii vor învăța să-și calibreze performanțele în mod special pentru cadrul camerei, ajustându-se pentru fotografii apropiate și fotografii largi. De vreme ce imaginile camerelor se gândesc, elevii vor dezvolta un monolog interior activ și diferit și vor înțelege nuanțele de a acționa, de a gândi și de a asculta cu ochii. O unitate de studiu de scenă va sublinia cum să descompuneți o scenă și să o jucați efectiv pentru cameră.

Tehnica acționând

Acest curs practic explorează tehnici de acțiune aplicabile atît ansamblului, cît și filmului. Elevii vor începe cu exerciții și proiecte de bază, care integrează progresiv principii mai complexe. Elevii vor practica abordări pentru dezvoltarea unui caracter și analizarea textului. Deoarece filmul este în primul rând un mediu naturalist, accentul principal va fi întemeiat pe învățăturile lui Konstantin Stanislavski și ale discipolilor săi. Actorii se vor instrui în tehnicile de bază ale naturii, cum ar fi urmărirea unui obiectiv, ruperea scenelor în bătăi, acționarea și depășirea obstacolelor. Cursul va include o unitate substanțială pe Meisner Technique, care construiește fundația pentru a asculta și a răspunde cu adevărat la caracter.

Tehnica audiției

Abilitățile de conducere sunt foarte puțin importante dacă nu pot fi puse în practică pe un set profesional. Acest curs va învăța actorii cum să se comercializeze și să se promoveze într-o industrie competitivă. Actorii vor învăța strategii pentru a aborda citirea la rece și piesele de pe ecran. Fiecare elev va participa într-o serie de piese de casting cu un director profesionist de turnare, care va critica munca lor. De asemenea, studiul include auto-tapet, care este utilizat pe scară largă în turnarea profesională.

Afacerea de a acționa

Elevii vor învăța strategii de marketing specifice și vor conferi un rol de navigare în cariera lor și de a atrage reprezentări profesionale. În mod specific, actorii vor învăța cum să organizeze un CV profesional, să aleagă un heads-up câștigător, să organizeze un site de succes și să profite cel mai bine de Internet pentru marketingul actorilor. De asemenea, vor continua să practice și să îmbunătățească tehnicile audiției învățate în primul semestru.

Producție cinematografică

Este o parte imperativă a procesului de formare a actorilor pentru a lucra la un film real. Prin urmare, fiecare elev va participa la câteva filme de scurt metraj realizate de directorii Prague Film School . Alte lucrări legitime de film pe care un actor le-ar putea obține în timp ce se află în Praga ar putea fi, de asemenea, incluse în creditul cursului. Elevii vor fi încurajați să combine acest material cu munca de scenă pentru a produce o mașină de prezentare comercială. Această clasă va instrui, de asemenea, elevii să folosească programe de editare de bază și să ofere o introducere în scrierea scenariului.

Voce

Acordurile vocale sunt un mușchi și trebuie exercitate și întărite. Elevii vor lucra cu un antrenor vocal pentru a extinde gama vocală, pentru a dezvolta controlul vocal și a lucra cu dezvoltarea accentelor selectate. Cel de-al doilea semestru include clase de cânt și spectacole.

Mișcarea pentru scenă și ecran

Actorul trebuie să fie fizic potrivit și flexibil. Fiecare zi de clasă va începe cu un regim consolidat de încălzire, pregătindu-i pe studenți pentru aspectele fizice și vocale ale ambarcațiunii. Unitățile din această clasă vor include yoga și dansul.

Ateliere de lucru

Pe tot parcursul anului, elevii sunt implicați în mai multe ateliere care oferă formare continuă în diverse discipline. Acestea au inclus subiecte cum ar fi lupta (lupta împotriva sabiei, fotografiere și contactul cu corpul), vizualizarea și gândirea ca un regizor, acționând pentru realitatea virtuală și machiaj, pentru a numi câteva.

Lectori invitați

În fiecare an, aducem profesioniști inspirați din întreaga lume pentru a oferi studenților informații privilegiate despre industria cinematografică. Cel mai important este Nancy Bishop, fondatorul programului PFS Acting for Film și un CSA, director de casting nominalizat la Emmy, care a distribuit peste o sută de proiecte internaționale. Învață tehnici de filmare și audiție de mai multe ori pe tot parcursul anului.

De asemenea, oferim un atelier de lucru cu Francisco Medina, antrenor de viață și antrenor de actorie, care predă la nivel internațional și lucrează alături de profesorul de actorie Bernard Hiller din Los Angeles.

Alți profesori notabili au fost Judy Levine, producator de mai multe filme, inclusiv The Sessions și The Catcher, Spy, director de film Bruno Coppola și Guy Roberts, directorul artistic al companiei Shakespeare din Praga.

Facultatea de Prague Film School la Prague Film School lucrează în industria cinematografică din Praga și sunt în permanență în contact cu profesioniștii care lucrează la proiecte internaționale. Încercăm să creăm cât mai multe posibilități ca studenții să se întâlnească și să învețe de la profesioniștii din industrie, pe măsură ce apar posibilitățile.

Acționând pentru studenții de film va fi, de asemenea, de așteptat să se înscrie într-o electivă oferite în programul general de Prague Film School . Printre acestea se numără: Actori de Actori, Actori Bună / Actori Buni, Comedie, Lumini pentru Film, Scrierea Actorilor, Direcția de Artă, Cinematograful Central și Estul Europei, printre altele

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Prague Film School »

Ultima actualizare February 23, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 an
La zi
Price
15,900 EUR
Taxă de școlarizare
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date