Academic engleză

Generalități

Programul de descriere

engleză academic

Nivel: B2 - C1

Durata: 1, 2, sau 3 termeni oraș și Islington Colegiul este un guvern finantat colegiu Educație Alte sediul în cosmopolit Islington, chiar în inima Londrei.

Cu reputația noastră superbă, centrul Londrei locație și facilități minunate, există toate motivele de a studia limba engleză cu noi. Toate cursurile noastre de limba engleza sunt acreditate de Consiliul Britanic si oferim o gama de niveluri de curs, începe datele și lungimi de curs, ceea ce înseamnă că va fi capabil să găsească cursul perfectă cu noi!

Despre Colegiului

Colegiul are cinci Centre moderne care au fost create și renovate printr-un program de construcție 64000000 de lire sterline - cea mai mare din istoria de Marea Britanie Educație Alte. Facilitatile noastre combina tehnologia de ultimă oră, facilități de clasă inovatoare, biblioteci bine aprovizionat și cafenele relaxare, făcând Colegiul un loc fantastic pentru a studia. În plus, puteți beneficia de propria noastră păr și salon de frumusețe și să devină parte a unei Uniuni student activ si vibrant.

Asigurându-vă că vă bucurați de timpul de la Colegiul este foarte important pentru noi: fiecare Centru are propria echipa de servicii pentru studenți pentru a vă sprijini în timpul studiilor și echipa noastră internațională este extrem de experimentat vă va întâmpina la Colegiul personal, te plimbi prin înscriere și să ofere consiliere cu privire la probleme internaționale studențești de imigrație și.

Informații curs

Toate cursurile noastre de limba engleza sunt predate de profesori pe deplin calificați, cu experiență și prietenos. Datorită sprijinului dedicat profesorilor noștri oferă, echipa cu dimensiuni de clasa mica (medie de 12 pe clasă, maximum 20), studenții noștri obține nu numai rezultate excelente, dar sunt cunoscute ca prietenos, muncitor și motivat!

Acest full-time curs de limba engleza este acreditat British Council și concepute pentru studenții de peste 16 de ani care doresc să își îmbunătățească abilitățile de limba engleză pentru studii, muncă sau de agrement.

Tu va studia toate cele patru competențe - citit, scris, vorbire si ascultare - și va dezvolta, de asemenea capacitatea de a folosi limba engleza in viata de zi cu zi.

Cursul este de 15 de ore pe saptamana si va oferi pregătire pentru ambele IELTS si Cambridge English examenele de limba alături de studiu în limba engleză.

Calendar ta poate fi un amestec de clase de dimineață și după-amiază.

Cerințe de intrare:

Solicitanții trebuie să aibă un nivel minim de limba engleza B1 a aplica (IELTS 4.0 sau echivalent). Acest curs nu este potrivit pentru solicitanții deasupra nivelului C1 (IELTS 7.0 sau echivalent). Solicitanții fără rezultate formale test de limba engleza vor fi luate în considerare de la caz la caz.

Taxe: *

  • 1 Termenul £ 1,400
  • 2 termeni £ 2.700
  • 3 termeni £ 4000
  • Unele cursuri pot aveți nevoie pentru a achiziționa materiale, pentru cărți exemplu de curs - aceste costuri nu sunt incluse în taxa de curs.

Taxele de citate sunt pentru 2014/15 și se pot schimba în anii universitari.

Localizare

Școala noastră de limba engleza se bazeaza in Centrul nostru de învățare pe tot parcursul vieții. Locație excelentă Centrului inseamna ca va veti bucura de acces facil la o gamă fantastică de facilități locale, de la magazine, baruri și restaurante de a trăi locuri de muzică, parcuri cu frunze și piețe de stradă - nu mai vorbim de a fi un vecin apropiat al Arsenal Football Club!

Cea mai apropiată stație de metrou este Finsbury Park pe liniile Victoria si Piccadilly și este doar câteva minute de mers pe jos de la Colegiul. Multe dintre atracțiile faimoase din Londra sunt doar o călătorie scurtă distanță tub: - 10 minute până la Oxford Street - 20 de minute pentru teatrele din West End - 22 minute la British Museum - 23 minute până la Buckingham Palace - 24 minute până la Harrods

NB Unele predare poate avea loc la Centrul de Sănătate, sociale și de îngrijire a copilului situat chiar pe drum.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We are the first choice Further Education College for thousands of young people across London who achieve excellent academic results. 1400 of our students progressed to higher education last year. It ... Citeste mai mult

We are the first choice Further Education College for thousands of young people across London who achieve excellent academic results. 1400 of our students progressed to higher education last year. It is our mission to deliver exceptional learning experiences for our students and to help them achieve their ambitions. Citește mai puţin