Citește Descrierea Oficială

Acest curs postuniversitar se ocupă de o valență care nu este obișnuită în ofertele tradiționale ale învățământului superior din Portugalia (credem că este o ofertă inovatoare în țara noastră), dar este un atu important pentru comunitatea de afaceri, precum și pentru aspectele legate de acțiunea profesională, precum și aspectele legate de diferitele domenii transversale acoperite de acest curs, dar fundamentale pentru inovarea în managementul strategic al oamenilor.

Ideea acestui curs postuniversitar cu aceste abilități (inovație și schimbare în managementul strategic al oamenilor) este foarte originală și utilă, căutăm să dotăm participanții cu noi "unelte", cunoștințe și abilități, urmărind noile forme internaționale și cele mai bune practici din acest domeniu .

Acest curs avansat va fi o mare atracție în domeniul profesional și de afaceri:

  • Pentru experții în managementul resurselor umane este o atracție puternică.
  • Pentru specialiștii în management este o specialitate care poate fi aplicată oricăror alte activități, cu excepția cazului în care inovația în managementul strategic al oamenilor și implicațiile acestora în îmbunătățirea performanței afacerii în toate domeniile afacerii vor fi, de asemenea, o mare atracție pentru toți potențialii studenți.

Trebuie remarcat faptul că, fiind absolvent, acest curs trebuie să ia în considerare pașii avansați în cunoașterea academică, dar mai ales să satisfacă aspectele profesionale, și anume competențele dobândite și aplicabile în contextul afacerilor celor care caută această formare avansată.

Conținutul programului

Unitatea de curs

Destinatari / condiții prealabile

Managerii și tehnicienii din domeniul resurselor umane. Manageri și tehnicieni ai oamenilor / Capital uman. Managerii, tehnicienii și responsabili pentru diferitele domenii ale cunoașterii în diferitele activități economice ale structurii noastre de afaceri și pentru toți ceilalți profesioniști care își exercită sau intenționează să-și îndeplinească funcțiile în acest domeniu.

Program predat în:
Portugheză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Atlântica »

Ultima actualizare November 7, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
210 ore
Part time
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date