Absolvent smart grid

laSalle Barcelona Postgraduate

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Absolvent smart grid

laSalle Barcelona Postgraduate

lasalle

O Studii în Smart Grid (Smart Grid) (PXEI) născut cu scopul de a instrui profesioniști care pot îndeplini cerințele sectorului energetic în anii următori, care domină în mod necesar tehnologiile implicate în rețele inteligente (smart grid).

În acest context, absolvent se concentrează pe toate aspectele fundamentale ale rețelelor inteligente (rețelele inteligente), care sunt distribuite în sisteme de generare, sisteme de contorizare (AMR, AMI, AMM), EMS (Sistem de Management Energetic) precum și rolul vehiculelor electrice și necesitatea rețelei inteligente pentru a avansa conceptul de oraș inteligent (oraș inteligent). reglementările pieței de energie, de planificare a sistemelor de alimentare și aplicabile vor fi abordate, de asemenea.

Grila va deveni din ce în ce inteligent ca urmare a punerii în aplicare a tehnologiei informației și a comunicațiilor, concretizate în:

 • generarea de energie distribuită, care completează generarea centralizată tradiționale, ceea ce face sisteme la distanță specifice necesare.
 • măsurare automată a puterii și încărcări automate de comutare.
 • Automatizarea distribuției și a sistemelor de control.
 • La Salle (Ramon Llull University) are o reputație puternică în formarea de Inginerie Telecomunicatii si Informatica, intotdeauna cu programe foarte actualizate și cu o pregătire foarte practic.
 • Vei avea o imagine de ansamblu completă a tuturor actorilor implicați în rețeaua inteligentă.
 • Aveți posibilitatea să îmbunătățiți managementul de proiect (și companii), în cazul în care rețeaua electrică are un rol important.
 • Absolvent poate fi o platformă pentru crearea de noi întreprinderi care să profite de toate modificările rețelei inteligente va produce, atât în ​​mediul industrial și rezidențial.
 • Veti forma o profesie solicitată de companiile din sectorul energiei electrice: maestru profesionist tehnologia informației și comunicațiilor, dar care sa aplicat la particularitățile sectorului energiei electrice.
 • Vei studia un program aprobat de companii care colaborează în definiția syllabi, predarea, finalizarea tezei finale și promovarea acesteia.
 • Vei primi clase de profesori care au o vastă experiență în domeniul TIC în întreprinderi și organizații, precum și în procesul de predare. În unele moduri în care acționează în calitate de consultanți, pentru a vă ajuta să înțeleagă și să pună în aplicare cunoștințele dobândite pe parcursul cursului.
 • Vei face munca ta absolvent final în contact cu marile companii din acest sector.
 • Acest studiu postuniversitar, prin rețeaua de date pentru Network Universitar Electric (PXDE) vă oferă acces la gradul de master în domeniul comunicațiilor aplicate de gestionare a energiei (MCGE).
 • Veti beneficia de servicii de posturi vacante de muncă și de plasare La Salle, care va oferi consiliere individuală și de acces la locuri de muncă de mai mult de 2800 de companii cu care colaborează. În acest sens, 700 anual contracte de stagiu semnate cu diferite companii, 70% sfârșesc prin a deveni în mod direct în contractele de muncă. In plus, 60% dintre elevii obține o schimbare sau o îmbunătățire a datorită îmbunătățirea serviciilor profesionale și de reorientare în carieră.

Ce vă pregătiți?

 • Oferă o imagine completă a tuturor actorilor implicați în conceptul de Smart Grid (Smart Grid).
 • Studiază diferitele părți ale unei rețele inteligente, care este, sistemele de generare distribuită, sisteme de contorizare (AMR, AMI, AMM) și EMS (sistem de management energetic).
 • Înțelegerea planificarea pieței de energie și a sistemelor electrice.
 • Cunoscând modelul de afaceri și oportunitățile care decurg din Smart Grid, atât pentru a crește eficiența de afaceri și de a crea noi întreprinderi care să profite de noul mediu.
 • Să înțeleagă relația directă între Smart City (inteligent City) și vehicul electric, cu Grid inteligente (Smart Grid).

Pentru cei interesați?

inginerie de telecomunicații și / sau calculator (Inginerie tehnică, Inginerie Gradul sau de mai sus) care doresc sa se concentreze cariera lor față de tehnologiile informaționale aplicate sectorului energiei electrice și conceptul de rețele inteligente (smart grid). Profesioniști cu un minim de experiență în sectorul energiei electrice și / sau de telecomunicații care doresc să se concentreze cariera lor spre tehnologii informaționale aplicate sectorului energiei electrice și conceptul de rețele inteligente (smart grid).

Această școală oferă programe în:
 • Spaniolă
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala