Diplomă postuniversitară în mișcare 3D

Cu care se confruntă liniaritatea de formate tradiționale, astăzi în mediul nostru o nouă paradigmă este redactat: la cerere conținut, fragmentarea mesajul, participarea on-line ... informații, formarea profesională și fluxul de divertisment nereduse prin toate ecranele și dispozitive digitale . Dar, în ciuda schimbărilor și deasupra lor, provocarea de designer-comunicator rămâne aceeași: de a obține atenția oamenilor. Pentru a face acest lucru, gestionarea resurselor formale și cheile de la narative și convingere este, fără îndoială, arma principala.

Cu toate acestea, creatorul audiovizual trebuie să știe și de master instrumente esențiale care vă permit să reprezinte calea ta idei, și mai mult cu atât mai bine. Instrumente care fac proiecte capabile să atragă atenția privitorului. Instrumente pentru a construi mesaje memorabile.

În acest cadru, soluțiile 3D oferă peisajul actual de grafică în mișcare cu valoare adăugată de necontestat, care a devenit răspândirea o piata extrem de competitiva.

OBIECTIVELE DE FORMARE

Lăsați-designer într-un proces de reflecție și de experimentare proiecte în jurul grafica animate și crearea audiovizuale, aprofundarea cunoștințelor de instrumente de compoziție și ediția digitală nu doar ca o soluție imediată la problemele de bază ale creației, ci ca ajutor și sprijin lume a ideilor.

CURRICULUM

Acest curs postuniversitar este împărțit în 4 module și se încheie cu o Studii final al proiectului.

  • Modulul I - Tehnologii (Cinema 4D)
  • Modulul II - Ateliere de lucru (Animation, abstractizare TV, Tipografie pentru ecrane și camera de iluminat)
  • Modulul III - Proiecte (Identitatea și Audiovizual Promovare)
  • Modulul IV - Audiovizual Cultură

FIȘA CU DATE

Problema: 4th Edition

Calificare: 3D Motion absolvent de la Universitatea din Vic-UCC. Studenții fără diplome universitare vor primi o diplomă universitară de Studii extensie.

Credite: 30 ECTS

Perioada școală: Din 08 octombrie 2015 până în mai 2016. Prezentarea PFE: iunie 2016

Ore: Marți și joi de la 19h la 22h

Modalidad: Sală de clasă

Limba: Spaniolă

Pret: € 3480

Acces: Absolvenții și / sau absolvenți. Absolvenți mari. Cicluri de formare de nivel superior de arte plastice si design, si familiile profesionale: Design interior, design grafic, design industrial și aplicate îmbrăcăminte arte. Profesioniști fără sector calificări specifice care pot demonstra experiența profesională. Accesul la cursul este determinată printr-un proces de selecție. Este imperativ să intre în diplomă postuniversitară în mișcare 3D au finalizat sau sunt urmăresc paralele diplomă postuniversitară în design Motion sau să demonstreze experiența legată de mediul de proiectare audiovizual, fluent (medie / mare medie) a instrumentelor de prelucrare (Photoshop) și editare audiovizual și compoziție (aftereffects).

Observații: Curs intensiv spaniolă în septembrie pentru studenții străini care doresc să se înscrie în Masters (curs optional).

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 14 mai multe cursuri de la Bau Design College of Barcelona »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
3,480 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare