Absolvent în strategie digitală

Generalități

Programul de descriere

Conducerea transformării digitale

Conduceți strategia organizației dvs. în viitor într-un mediu de afaceri perturbator și extrem de competitiv. Diploma de absolvent în strategie digitală este un program pentru profesioniștii care doresc să gestioneze și să execute proiecte de transformare digitală pentru a rezolva nevoile companiei lor.

Format Cu jumătate de normă
Durată 1 an
Locație Monterrey
Aportul programului ianuarie
Limba Spaniolă

O oportunitate de impact

Transformarea digitală nu mai este o idee pentru viitor, ci un element cheie al succesului în lumea noastră de afaceri. Participați la o experiență intensivă care vă va conduce să adăugați valoare și să rezolvați provocările acestei noi ere.

Înconjoară-te cu experți

Dezvoltați-vă noile abilități tehnice cu experții de la Școala de Inginerie de la Tecnológico de Monterrey, una dintre școlile de inginerie de top din Mexic, în timp ce vă perfecționați EGADE Business School cu EGADE Business School , EGADE Business School # 1 din America Latină.

Un curriculum fascinant

Aflați cum să îmbunătățiți experiența utilizatorului, să creșteți eficiența operațională, să reduceți costurile și să sporiți productivitatea organizației dvs. prin intermediul multor instrumente și canale din industrie 4.0 concepute pentru a optimiza rezultatele.

Adăugați expertizei dvs. în domenii precum finanțe, marketing, retail sau operațiuni cu capacitatea de a conduce proiecte în știința datelor și analitice care susțin obiectivele organizației dvs.

Obțineți experiență și prestigiu în lumea reală

Puneți la încercare noile abilități și cunoștințe. Acest program se bazează pe un model de învățare experiențială care vă va permite să aplicați diferite soluții prin șase laboratoare specializate și un proiect cuprinzător.

Stabiliți-vă ca expert în strategie digitală. Ca parte a experienței dvs., puteți opta pentru a profita de ocazie pentru a obține certificarea de companii de top din lumea digitală.

Scăriți-vă experiența

Ca parte a diploma de absolvent în strategie digitală, aveți posibilitatea de a obține un al doilea grad în analiza afacerilor. Prin aderarea la Master în Business Analytics, vă veți aprofunda cunoștințele despre analiza datelor aplicate mediului de afaceri.

Aflați mai multe despre cerințele de admitere

Admiterea la acest program este extrem de competitivă. Comitetul de admitere analizează cu atenție fiecare cerere, examinând fiecare aspect cantitativ și calitativ al experienței profesionale și academice a unui solicitant și va evalua potențialul de succes academic și de creștere profesională. Căutăm candidați desăvârșiți care au potențialul de a dezvolta abilitățile și mentalitatea de a conduce afacerile prin încorporarea inovației în strategia lor digitală.

Cerințele de admitere

Experienta profesionala Nu este necesar
Interval de vârstă 22 - 53
Educaţie Absolvenți de facultate
Scorurile minime / medii ale testelor 550/600 PAEP (sau echivalent GMAT / GRE / evaluare executivă)
Limba Examen de competență în limba engleză (TOEFL, IBT sau echivalent)
Cerințe suplimentare
  • Formular
  • Scorul de admitere (PAEP sau echivalent)
  • Două scrisori de recomandare profesionale
  • CV actualizat
  • Documentația oficială
  • Certificat de limba engleză (TOEFL sau echivalent)
  • O declarație de intenție
  • Interviu cu directorul programului sau cu membrul facultății
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Citeste mai mult

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Citește mai puţin
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mai mult Mai Puțin