Absolvent în evaluarea proprietăților imobiliare și de expertiză judiciară

laSalle Barcelona Postgraduate

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Absolvent în evaluarea proprietăților imobiliare și de expertiză judiciară

laSalle Barcelona Postgraduate

lasalle

O Studii în evaluare și imobile Real și Expertiză Judiciară răspunde la necesitatea de a pregăti experți în domeniul evaluării imobiliare și de expertiză judiciară, profesioniști cu un nivel ridicat de cunoștințe practice și teoretice în practica profesiei.

 • Veți ști că în profunzime diferitele metode de evaluare imobiliare.
 • Veți dobândi abilitățile personale de bază necesare pentru a-și asuma funcțiile unui martor expert.
 • Știi bazele generale de amenajare a teritoriului și de urbanism, precum și funcționarea administrației publice și intervenție.
 • Veți întâlni și se va aplica în fiecare situație metode de evaluare diferite.
 • Știi procesul judiciar din punct de vedere al intervenției expertului.
 • Vei lucra la dezvoltarea de competențe, cum ar fi procesele de cercetare și dezvoltare și a sistemelor de evaluare cu utilizarea noilor tehnologii ale informației și comunicațiilor.

Ce vă pregătiți?

 • Să înțeleagă și să analizeze aspectele legislative și de reglementare, astfel încât acestea să poată răspunde cu profesioniști calificați și specializate, evaluarea proprietăților imobiliare, gestionarea și inspectarea anumitor taxe de stat și locale, expropriere sau de planificare urbană.
 • Să evalueze și să raporteze cu privire la domeniul internațional de mare complexitate. Se determină riscurile și profitabilitatea proiectelor imobiliare. Face rapoarte, opinii și evaluări imobiliare în sectorul privat și consilia cu privire la procedurile judiciare și administrative în care este necesar un expert judiciar: licitație, moștenire sau litigii de divorț, probele medico-legale, proceduri Executivos etc.
 • Consultanță cu privire firmele de brokeraj evaluări imobiliare și de tranzacționare în toate tipurile de bunuri imobiliare: teren rustic, locuințe gratuite și oficiale, de protecție locală, etc. Valorizarea proprietăți pentru toate tipurile de scopuri: fezabilitatea proiectelor urbane și reale imobiliare, planificare urbană, asigurare de management, transfer de proprietate, vânzarea de companii, stocuri, partiții, credite, etc.
 • Lansați o primă potențial de dezvoltare în activitatea de cercetare.

Pentru cei interesați?

PROFIL DE INTRARE

 • Absolvenți: arhitecți, arhitecți tehnici, ingineri de construcții industriale (tehnice și de mai sus), ingineri etc.
 • Profesioniști cu experiență profesională și absolvenți din alte discipline (absolvenți în economie, drept, geografie, etc) pentru a lega activitatea profesională atât planificarea și clădirea, sau că, fără a avea o legătură directă, doresc să aprofundeze în totalitate și cu rigoare în concepte practice și teoreticieni evaluarea proprietăților imobiliare și de expertiză judiciară.

PROFIL DE IEȘIRE

 • profesioniști specializați capabile să analizeze cazuistica urbane fundamentale, precum și procedura efectuată până în momentul intervenției sale.
 • Profesioniști capabile să dezvolte, fie de evaluare sau a unui expert aviz cel mai explicit, sistematic și precis solicitate în rapoartele de planificare urbană, folosind mijloace tehnologice la forma sa de eliminare.
Această școală oferă programe în:
 • Spaniolă
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala