Absolvent în design de ambalaj

Bau Design College of Barcelona

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Absolvent în design de ambalaj

Bau Design College of Barcelona

Proiectare absolvent de ambalaj

Una dintre cele mai stabile și sigure de transmitere a valorilor unei căi de brand este prin ambalaj. Produsele și mai ales ce au trecut prin containerele sunt, din ce în ce, una din principalele resurse ale companiei.

Provocarea de ambalare este de a învăța cum să construiască și să dezvolte eficient, capabil de a crea o legătură specială cu publicul lor, pentru a avea un impact în doar o milisecunda și pentru a genera loialitatea consumatorilor de ambalaje.

Designul de ambalaj este complet diferit de alte discipline de design disciplină deoarece obiectivul său principal este de o recunoaștere instantanee. Ambalajul de succes exemplificat prin brandurile mari ar trebui să aibă, în primul rând, coerența comunicare.

Obiectivele absolvent studenți sau profesioniști cu experiență dovedită care doresc să se specializeze în proiectarea de mărci și ambalaje.

OBIECTIVELE DE FORMARE

Tren de designer în procesul de conceptualizare, creare si dezvoltare a ambalajului oferindu-i instrumente pentru a vă ajuta să dezvolte cea mai bună soluție creativă la obiectivele care apar.

CURRICULUM

Acest curs postuniversitar este împărțit în 3 module și se încheie cu o Studii final al proiectului. În mod specific, se organizează conferințe cu specialiști în relevanță-cheie și de actualitate sau probleme de formare postuniversitară finalizate.

  • Modulul I - de ambalaj procesul de proiectare.
  • Modulul II - Instrumente.
  • Modulul III - Proiecte de construcție de ambalaj (5 ateliere).

FIȘA CU DATE

Problema: 6th Edition

Calificare: Ambalaje absolvent de design de la Universitatea din Vic-UCC. Studenții fără diplome universitare vor primi o diplomă universitară de Studii extensie.

Credite: 30 ECTS

Perioada școală: Din 20 octombrie 2015 până în mai 2016 Prezentare PFE: iunie 2016

Ore: Marți și joi de la 19h la 22h

Modalidad: Sală de clasă

Limba: Spaniolă

Pret: € 3690

Acces: Absolvenții și / sau absolvenți. Absolvenți mari. Cicluri de formare de nivel superior de arte plastice si design, si familiile profesionale: Design interior, design grafic, design industrial și aplicate îmbrăcăminte arte. Profesioniști fără sector calificări specifice care pot demonstra experiența profesională. Accesul la cursul este determinată printr-un proces de selecție.

Observații: Curs intensiv spaniolă în septembrie pentru studenții străini care doresc să se înscrie în Masters (curs optional).

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
3,690 EUR
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala