Citește Descrierea Oficială

Cursul Tante Marie 4 Week Essential Skills este unul dintre cele mai importante cursuri de gătit din lume de acest tip.

În timpul cursului, elevii vor învăța o serie de aptitudini culinare esențiale în mai multe domenii ale bucătăriei. Elevii vor pleca cu abilitatea de a găti mâncare bună, pentru toate ocaziile și în orice mediu.

Un premiu de nivel 2 în domeniul siguranței alimentelor în sectorul alimentației publice este, de asemenea, inclus în acest curs, împreună cu CTH Level 2 Award în calificarea de calificare în domeniul culinar.

tcma

Ce veți învăța

Cursul dvs. va începe cu o introducere pentru a lucra într-un mediu de bucătărie profesionist, care încorporează dezvoltarea de competențe practice, cum ar fi abilitățile de cuțit, înainte de a trece la bazele de gătit de bază.

Lecțiile sunt concepute astfel încât să includă rețete și tehnici care vă vor ajuta să înțelegeți cum se schimbă alimentele pe măsură ce gătiți. Acest lucru vă va permite să efectuați ajustări și să corectați greșelile pe măsură ce faceți mai multe pentru a vă produce propriile rețete și meniuri.

Veți fi învățați într-un grup mic de studenți la fel de minți și majoritatea timpului petrecut la Academie va fi petrecut în bucătăriile noastre de ultimă oră. Veți câștiga o înțelegere globală a unor domenii cum ar fi sosuri, supe, carne, pește, canapés, produse de patiserie, pâine ... și multe altele!

examene

Nu există nici o evaluare sau examen pe acest curs.

CALIFICĂRI OBȚINUTE

  • Nivelul 2 în domeniul siguranței alimentare
  • Certificat de participare

tcma

Perspectivele de carieră

Elevii care completează Abilitățile esențiale de 4 săptămâni în bucătărie sunt bine plasați pentru a-și desfășura activitatea în numeroase medii de bucătărie. Mulți absolvenți aleg să-și aplice noile competențe în timp ce lucrează un an decalaj, în timp ce alții le pun în practică pe parcursul unui sezon de schi. Abilitățile esențiale reprezintă, de asemenea, un bun precursor al cursurilor noastre mai lungi, cum ar fi Diploma de Intensiv Cordon Bleu, pentru studenții care doresc să obțină o calificare formală.

Absolvenții Tante Marie sunt cunoscuți pentru standardele lor de neegalat și pentru disciplina profesională, ceea ce le pune în mare cerere de la angajatorii de cabane de schi. Lucrăm cu o rețea vastă de companii care oferă în mod regulat consultanță și interviuri industriei studenților noștri.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Tante Marie Culinary Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Ian. 2020
Duration
4 săptămâni
La zi
Price
2,750 GBP
TAXE £ 2.450 - £ 2.750.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date