Read the Official Description

Acest program ATPL vă va permite să obțină o licență pas ATPL cu pas, într-o abordare modulară printr-o serie de cursuri individuale și licențele pe care le puteți lua în conformitate cu propriul program și nevoile. Pentru că puteți obține de credit pentru experiența aeronautică anterioară pe care s-ar putea avea, acest program vă va permite să vă adaptați antrenamentul ATPL la situația reală, pentru a profita de orice licență pe care o poate deține deja.

Pentru că fiecare modul sau un curs este independent de celelalte, și vă va oferi o licență individuală sau de calificare, nu trebuie să le ia toate dintr-o dată. În schimb, puteți seta ritmul în care vă va întreprinde fiecare modul și de a dobândi toate cunoștințele și experiența necesare pentru a se califica pentru licența ATPL, pe care le va obține odată ce ați terminat toate modulele. Pe drum, veți obține, de asemenea, toate calificările individuale, cum ar fi PPL, CPL, ME-IR și MCC, după finalizarea fiecărui modul. Barcelona Flight School este un centru autorizat de Agencia Estatal de Seguridad aérea în conformitate cu EASA partea FCL cu numărul ATO E-ATO-037 pentru a oferi formare de zbor, cu peste 60 de ani de experiență.

Private Pilot License (PPL)

Pentru a incepe antrenamentul ATPL modular este o condiție prealabilă pentru a deține o licență de pilot, fie unei PPL sau a unei CPL, astfel încât, în cazul în care sunteți incepand de la zero, primul pas va fi obținerea unei licențe de pilot privat. Odată ce ai LAP de pe centura, vi se permite să progreseze la primul pas pe programul de antrenament ATPL.

Nu vă faceți griji, dacă aveți deja un PPL sau o CPL, puteți sări peste acest pas și chiar obține credit pentru cunoștințele dumneavoastră actuale și experiență.

Curs teoretic ATPL

După ce ați obținut PPL dumneavoastră, vi se permite să înceapă cu antrenamentul ATPL modulare. Primul pas va fi de a trece examenele de Teoria ATPL pentru a demonstra că ați dobândit toate obiectivele de învățare teoretice necesare.

Acest curs vă va ajuta să stăpânească toate subiectele cu ajutorul instructorilor de cunoștințe teoretice și să fie mai bine pregătiți să ia testele AESA.

Cu toate acestea, nu au voie să progreseze cu orice antrenament pentru zbor, până când au trecut cele 14 examene teoretice și a trece la modul următor, așa că grăbește-te și de studiu greu!

Rating-ul la motoare (ME)

De obicei, odată ce au trecut toate examenele Teoria ATPL și vi se permite să înceapă modulele de antrenament pentru zbor, următorul pas va fi obținerea de rating la motoare.

Acest curs se va adăuga un VFR, evaluare de clasă pentru PPL dvs. de la motoare și să vă pregătiți pentru viitorul modul de evaluare a instrumentului, pentru că având deja ME va simplifica sarcina de a adăuga complet ME rating-ul / IR necesară pentru urmărirea.

Instrument de evaluare (IR)

Înarmați cu dvs. de LAP și la motoare examenele ATPL aprobate, va trece de a face una dintre cele mai importante module pe cariera Aviation, Rating Instrument (IR).

Acest modul vă va învăța cum să zboare în condiții IFR și de a trage orice tip de abordare instrument privind avionul. Amintiți-vă că, din moment ce ai trecut deja examenele ATPL, nu sunt obligate să ia nici o teorie aici, doar formarea de zbor necesare pentru a demonstra capacitatea dumneavoastră în aer.

Dacă ai deja ratingul dumneavoastră ME, veți adăuga doar 5 ore de timp IR cu mai multe motoare pentru a obține o calificare IR la motoare, pentru a finaliza licența PPL cu nerestricționate evaluari ME / IR.

Comercială Licență de pilot (CPL)

În continuare, timpul său pentru a converti PPL cu mine / rating IR, la o licență completă de pilot comercial cu toate atribuțiile unui pilot profesionist (CPL).

Acest curs va permite să demonstreze că standardele tale de zbor sunt de până la calificarea necesară pentru un pilot profesionist, și va ascuți abilitățile dumneavoastră la un nivel pe care nici măcar nu putea visa inainte. atitudini anormale și de formare acrobatice de baza va ajuta sa treci testul comercial cu culori care zboară.

Din nou, nu este necesară nici o teorie, deoarece ați demonstrat deja cunoștințele prin care trece examenele ATPL, care includ toate subiectele CPL necesare.

In acest moment, veți câștiga o calificare Frozen ATPL, care se va transforma automat într-o licență Full ATPL o dată ce obține experiența necesară de zbor de 1.500 ore de zbor totale.

Multi-Crew cooperare (MCC)

Fiind deja un pilot comercial complet calificat, cu licența CPL, congelate ATPL, și ME / evaluările IR sub centura, puteți opta în mai multe locuri de muncă în industria aeronautică, care zboară avioanele certificate cu un singur pilot.

Dar, dacă aveți de gând să fie evaluat de tip și zbura în medii multi-echipaj (cum ar fi în nici un avion de linie Moder), va trebui să demonstreze, de asemenea, capacitatea de a coopera și de a lucra ca o echipă în cabină.

Acest curs, este necesar pentru a obține o evaluare de tip în orice aeronavă certificată multi-pilot, se va face într-un A320 sau simulator de Beechcraft King Air, și va lucra cu un alt pilot de la egal la egal pentru a învăța cum să interacționeze în cabina de pilotaj pentru a atinge nivelul de coordonare necesar pentru o companie aeriană.

Instructor de zbor (FI)

Cu toate că acest lucru nu este un curs obligatoriu, cei mai mulți piloți un acest punct nevoie pentru a construi experiența de zbor necesară pentru transformarea lor de licență congelate ATPL într-o, ATPL fără restricții pe deplin. Noțiuni de bază un rating de instructor de zbor și de predare a altor elevi de zbor este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a face acest lucru.

Evaluarea FI vă va permite să furnizeze instrucțiuni de zbor la orice școală de zbor, jurnal de ore de zbor, și au primul loc de muncă în domeniul aviației în timp ce rămâne conectat la piata aeriana, care de obicei caută instructori cu experiență să intre în rândurile lor.

Dacă doriți ca să ajungă la experiența de zbor necesară într-un mod mai mult timp, vă putem oferi, de asemenea, cu pachete atractive de construire oră, doar să ne anunțați.

Cerințe

Solicitanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Fiind de peste 18 de ani
  • Fiind capabil să treacă o clasa 1 pilot medical Examen
  • Să dețină o diplomă de licență sau de a fi capabil să treacă de matematică de calificare, fizică și examene de limbă engleză la ATO
Program taught in:
Engleză

See 3 more programs offered by Barcelona Flight School »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
18 - 24 luni
Part time
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date