APQ în conducerea afaceri la nivel mondial și a relațiilor internaționale

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Georgetown University (GU) - HCS Academy (HCS)

ADVANCED PROFESSIONAL CALIFICARE (APQ) în conducerea afaceri la nivel mondial și relații internaționale

Universitatea Georgetown (GU) a dezvoltat un special conceput Programul de gestionare a avansat, ceea ce duce la un profesionist avansat de calificare (APQ) în Global Business Conducere și Relații Internaționale. Acest program provine de la o inițiativă anterioară de HCS privind programul imersiune Global, care a fost lansat de ministrul Heng Swee Keat în noiembrie 2013. Acest APQ își propune să sprijine agenda Singapore SkillsFuture și progresul economic ca Singapore se mută la următoarea fază de dezvoltare către o economie avansată și societăți incluzive.

Programul APQ este, de asemenea prima de acest gen dezvoltat special pentru IMM-uri în Singapore și la nivel internațional. HCS Academy este într-adevăr privilegiul de a avea GU ca un partener de prim rang. În conformitate cu tracțiune SkillsFuture, The APQ reprezintă un program de frontieră care cuprinde următoarele în căutarea de dezvoltare a capabilităților și creșterea productivității în întreprinderi:

 • Proces de gândire reflexivă;
 • Orientarea mentalitate proactivă;
 • Achiziționarea de seturi și cunoștințe în globalizarea de afaceri de competențe;
 • Reproiectarea și transformarea afacerilor și a culturii;
 • Inovare de produs; și
 • Extinderea piețelor prin internaționalizare.

APQ se desfășoară în limba engleză, cu traducere simultană în limba chineză de interpreți profesioniști. Materiale de învățare sunt în limba engleză și chineză. Participantii vor fi evaluate pe baza proiectelor Capstone echipa lor respective.

DE CE APQ în Leadership afaceri la nivel mondial și Relații Internaționale?

Ce fel de cariera are acest program APQ să vă pregătiți pentru?

Acest APQ permite participanților să dobândească cele mai recente cunoștințe și perspective în discipline de afaceri și abilități de management necesare pentru a evalua, valorifica și să prospere cu privire la oportunitățile de afaceri regionale și globale. Este potrivit pentru participanții care sunt deja sau care aspiră să se alăture în mediul de afaceri la nivel global și provocarea.

Cine ar putea beneficia de acest program?

Programul APQ va ajuta PMEs, lideri de corporatii si de afaceri, precum și proprietarii de afaceri să identifice oportunități și provocări de a conduce afacerile în alte țări, în scopul de a concura mai bine în economia globală de astăzi. Expertiză și rețeaua Georgetown University, combinate cu puterea sa în strategia internațională de afaceri, management, elaborarea politicilor, relațiile internaționale, și de conducere, face programul cu adevărat excepțional. Universitatea Georgetown a dezvoltat un curriculum care se concentreaza asupra conceptelor, tehnicilor, instrumentelor, și subiectele cele mai relevante pentru a directorilor executivi care au interese speciale în afaceri la nivel mondial. Ce tipuri de cariera nu programului APQ să vă pregătiți pentru?

Acest APQ permite participanților să dobândească cele mai recente cunoștințe și perspective în discipline de afaceri și abilități de management necesare pentru a evalua, valorifica și să prospere cu privire la oportunitățile de afaceri regionale și globale. Este potrivit pentru participanții care sunt deja sau care aspiră să se alăture în mediul de afaceri la nivel global și provocarea.

ACREDITARE

Poți să-mi spui mai multe despre Universitatea Georgetown și Școala de Afaceri McDonough a? Infiintata in 1789, este cea mai veche universitate Georgetown natiunile Catolică și iezuit. Georgetown a fost fondat pe principiile egalității iezuiți, respect, și personalis cura, sau educația de întreaga persoană, și aceleași valori definesc școală azi.

Abordare interdisciplinară Georgetown la afaceri la nivel mondial și politica internațională originea cu programele de studii comerciale și de diplomație introduse de la Scoala de Serviciul Externe în prima parte a secolului XX. Într-un moment când școlile de afaceri concentrat aproape exclusiv pe comerțul intern, Georgetown a dat seama că lumea de afaceri a fost din ce în ce la nivel mondial. De la început, Georgetown University McDonough Școala de Afaceri a consolidat continuu abordarea sa inovatoare la educație executiv. Mai mult de un deceniu în urmă, școala a introdus rezidențe internaționale și cursuri de integratoare ca componente cheie ale programelor sale Executive MBA.

Astăzi, Școala de Afaceri McDonough este cunoscut în întreaga lume pentru punctele sale forte in strategia, afaceri internaționale, logistică la nivel mondial, și finanța McDonough Școala de Afaceri a fost clasat pe locul 3 în Statele Unite ale Americii și nr 17 la nivel mondial pentru educatie programele sale personalizate de către Financial Times în 2014. Georgetown McDonough pentru Educație executiv a fost, de asemenea, numit Nr 1 în SUA pentru programele sale internaționale. Sondaje internaționale scoala de afaceri au clasat pe locul Universitatea înainte de mai mulți concurenți, inclusiv respectate Harvard, INSEAD, Wharton, Universitatea din Oxford: Said, Kellogg, și MIT.

Național și acreditare internațională:

Orientul Mijlociu Statele Comisiei de Învățământ Superior și AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business)

Trafic național sau internațional, în țara sa de origine:

 • Universitatea Georgetown # 20 (US News & World Report)
 • McDonough School of Business
 • Global Executive MBA # 12 (Economist - Global Rankings)
 • Executive MBA # 14 (Economist - US Rankings)
 • Full Time MBA # 23 (US News & World Report)
 • Part-Time MBA # 11 (US News & World Report)

Criterii de admitere și DATELE PE TERMEN

Care sunt cerințele generale de intrare?

Acestea sunt cerințele generale de intrare pentru admiterea în programul de APQ: - O diplomă de licență bun sau o calificare echivalentă (candidații cu HR WSQ Diploma Profesionala / Diploma Specialist sunt eligibile. Alte calificări vor fi considerate de la caz la caz, în funcție de HCS Board Academic Academia și aprobarea Georgetown University).

 • Experiență relevantă de muncă - Competență în limba engleză sau chineză

FACULTATEA DE PREDARE / metodă de învățare / Pedagogie

Ce formă are învățătura ia?

Accent pe Abilitati practice și cunoștințe de achiziție ("Pracademic")

Programul se va concentra pe stăpânirea abilităților și dezvoltarea un mod de gândire să se străduiască continuu la o mai mare excelență prin aplicarea de cunoștințe, experiență și aplicare. Aplicarea competențelor vor fi acoperite de proiecte de grup, studii de caz și pe bază de provocările de afaceri din viața reală.

Cadrul de program și programele vor permite participanților să: a) Exploreaza provocările de afaceri și de transformare b) examinează "cele mai bune practici" și să le aplice în contextul global. c) Construiți competențe pentru a identifica situații sensibile și competitive. d) Evaluarea și să implementeze strategii de expansiune la nivel mondial.

Cine va fi de predare a programului?

Programul constă din 200 de ore de instruire, desigur și munca de proiect va fi condus de membri ai facultăților de la Georgetown University proeminenți McDonough Școala de Afaceri și Școala de Foreign Service. Directorul Academic al programului APQ este profesor Marc L. Busch.

Care este programul de ca?

Cursul se va desfășura timp de 4 termeni în 3 locații așa cum este ilustrat mai jos:

Locație Termen Exemplul

Prima admisie 2,015

 • Singapore Termen 1, aprilie 13-optsprezece
 • Singapore Termen 2, iunie o-6
 • China termen de 3, 24 au 26 aug
 • Washington DC mandat de 4, noiembrie 16-24

Două de admisie 2,016

 • Singapore Termen 1, martie șapte-douăsprezece 2016
 • Singapore Termen 2, douăzeci au 25 iun 2016
 • China termen de 3, douăzeci și doi au 24 aug, 2016
 • Washington DC, Statele Unite ale Americii pe termen de 4, paisprezece-20 nov 2016

Ce se întâmplă dacă un participant nu poate finaliza programul?

În general, toți participanții trebuie să urmeze cohorta de admisie. HCS Consiliul Academic Academia și Georgetown University McDonough Școala de Afaceri va lua în considerare cazuri speciale de amânare la caz la caz.

Va exista o ceremonie de absolvire?

Da. Nu va fi o ceremonie de absolvire in Georgetown University, Washington DC, Statele Unite ale Americii

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

People are the single, most potent, resource that an organisation has to achieve its goals. Over the years, the HR function has evolved and should no longer be seen as a separate supportive activity c ... Citeste mai mult

People are the single, most potent, resource that an organisation has to achieve its goals. Over the years, the HR function has evolved and should no longer be seen as a separate supportive activity confined to HR managers and practitioners only. Citește mai puţin
Singapur , Washington , Shenzhen , Washington + 3 Mai mult Mai Puțin