AAS în Arte de patiserie și patiserie
Central Oregon Community College
Informatie cheie
Locația campusului
Bend, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Arta de coacere și de patiserie AAS este concepută pentru a expune studenții la procesul pas cu pas, de la fundamentare la stăpânirea avansată a abilităților, a tehnicilor de coacere și patiserie clasice și contemporane și pentru a servi ca o experiență de învățare bazată pe competențe, care pregătește elevii pentru o carieră de succes în industria ospitalității. Acest program este acreditat de Federația Culinară Americană (ACF).
REALIZAREA REZULTATELOR
- Sintetizați procesul tehnicilor de coacere și patiserie clasice și contemporane și demonstrați cu competență.
- Aplicați profilarea aromei, selectarea ingredientelor, nutriția și principiile de prezentare.
- Demonstrați competența în utilizarea echipamentelor specifice industriei de coacere și patiserie.
- Aplică abilități de gestionare a hranei și băuturilor, conducere, servicii pentru clienți și abilități interpersonale
- Identificați și aplicați practici riguroase de siguranță alimentară și salubrizare.
- Demonstrați practici de bază de măsurare, conversie, costuri alimentare și gestionarea randamentului.
- Demonstrați competența în utilizarea comunicării specifice industriei de panificație și patiserie.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Tehnicile fundamentale și avansate ale patiseriei franceze
- Ferrières-en-Brie, Franţa
Curs profesional de patiserie și panificație
- Barcelona, Spania
Premiul de competență în panificație și patiserie
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii