AAS în sisteme informatice informatice - securitate cibernetică

Generalități

Programul de descriere

La Trenholm State Community College, programul nostru de sisteme informatice informatice (CIS) este progresiv și inovator în abordarea sa de a rămâne viabil și actual cu tehnologiile computerizate și tendințele aplicațiilor. Elevii înscriși în curriculum-ul CSI vor dobândi cunoștințe și abilități valoroase pentru o forță de muncă în schimbare dinamică, incluzând - dar fără a se limita la - abilități ușoare și pregătirea pentru certificări recunoscute în industrie.

Trenholm State va satisface nevoile studenților de formare în tehnologia sistemelor informaționale, oferind în același timp studenților metode de instruire eficiente și personalizate în diferite concentrații tehnice. Programul CSI subliniază, de asemenea, conducerea și munca în echipă în cadrul și pe tot parcursul Planului de studiu.

Ultima actualizare Ian 2021

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

What makes the Trenholm State Community College community so dynamic and inviting? Our people - our faculty, staff, and students, our alumni, and our friends.

What makes the Trenholm State Community College community so dynamic and inviting? Our people - our faculty, staff, and students, our alumni, and our friends. Citește mai puţin