AAS în Geomatics Technology

Generalități

Programul de descriere

Programul de Tehnologie Geomatică este un curs de studiu care pregătește elevii să utilizeze principiile matematice și științifice pentru delimitarea, determinarea, planificarea și poziționarea suprafețelor terestre, a limitelor, contururilor și caracteristicilor aplicând principiile supravegherii traseelor, supravegherii construcțiilor, fotogrametriei, cartografierii , sisteme de poziționare globală, sisteme de informații geografice și alte tipuri de descriere și măsurare a proprietății pentru a crea hărți, diagrame și rapoarte conexe.

Cursurile includ instrucțiuni în geodezie aplicată, grafică pe computer, interpretare foto, supraveghere plană și geodezică, măsurare, traversare, operare și întreținere a echipamentelor de supraveghere, calibrare a instrumentelor și cartografie de bază.

Ultima actualizare Ian 2021

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Chartered in 1963, Sandhills Community College is a member of the North Carolina Community College System. Mary Luman Meyer donated 240 acres on Airport Road for the college.

Chartered in 1963, Sandhills Community College is a member of the North Carolina Community College System. Mary Luman Meyer donated 240 acres on Airport Road for the college. Citește mai puţin