A crescut anul internațional în domeniul afacerilor, economiei, dreptului și științelor sociale

University of Surrey International Study Centre

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

A crescut anul internațional în domeniul afacerilor, economiei, dreptului și științelor sociale

University of Surrey International Study Centre

O Business, Economie, Drept și Științe Sociale Anul extins al Fundației Internaționale Oferă cunoștințe de subiect, cunoștințe de limbi străine și abilități de studiu de care aveți nevoie pentru a trece la studiile la Universitatea din Surrey într-un domeniu conex. * Sub rezerva aprobării

Unități de bază

Academic Abilitati English

Abilitățile academice engleze își propun să vă ofere o instruire aprofundată în limba și abilitățile academice conexe care vă vor permite să vă atingeți cel mai bine potențialul academic de la Universitatea. Aceste competențe includ procesele de scriere academică, strategii eficiente și extinse de lectură, participarea efectivă la seminarii și prezentarea prezentărilor și ascultarea și înregistrarea eficientă a informațiilor din cursuri. De asemenea, veți dezvolta precizia și gama de limbi scrise și vorbite necesare pentru utilizarea eficientă și adecvată a limbii, cu claritate și încredere într-un context academic.

Unități specifice unității

Studii de afaceri 1 și 2

Aceste unități vor oferi o înțelegere a naturii și domeniului de activitate al societății. Vă veți uita la problemele cheie cu care se confruntă noile afaceri și cele mai bune procese de management, cu unități axate pe gestionarea eficientă și responsabilitatea socială a întreprinderilor.

Economie 1 și 2

Aceste unități vă vor prezenta principiile de bază ale economiei, de la comportamentul indivizilor la economia națională și globală. Elevii vor dobândi o mai bună înțelegere a pieței libere și a rolului guvernului în economie.

Unități opționale

Pentru a finaliza programul Anul extins al Fundației Internaționale, veți studia, de asemenea, una dintre următoarele unități alese:

Contabilitate 1 & 2

În cadrul acestor unități veți afla despre rolul contabilității în afaceri și despre necesitatea de a obține informații financiare. Veți învăța despre diferitele formate pentru prezentarea informațiilor contabile și despre cadrul de reglementare pentru prezentarea informațiilor contabile.

SAU

Legea 1 & 2

În aceste unități vă veți uita la principiile, regulile, conceptele și structura principale ale Sistemului juridic englez, ale legii contractelor, protecției consumatorilor și ale delictului de neglijență. Aceste unități vor oferi o înțelegere a modului de a cita autoritatea legală și de a folosi raționamentul legal pentru a analiza problemele.

Progresie Trasee

Va trebui să urmați un test IELTS la sfârșitul Anului extins al Fundației Internaționale și să obțineți scorurile necesare. Dacă progresați la gradul dvs. în septembrie 2017, notele de mai jos sunt doar pentru linii directoare și pot fi modificate.

Locurile de calificare în domeniul ospitalității sau turismului sunt limitate și vor fi alocate de la caz la caz după un interviu. Interviurile vor fi conduse de un lector superior de la Școala de Management sau de Șeful Centrului ISC în timpul celui de-al doilea semestru al programului Fundației. Dacă nu vi se oferă o diplomă în domeniul ospitalității sau al turismului, veți fi în continuare în măsură să progresați la alte grade de afaceri și de management, sub rezerva atingerii claselor de progres în limba engleză și academică.

Vârsta la intrare

Trebuie să aveți 18 ani de avansare la gradul de licență la Universitatea

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - Guildford, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - Guildford, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala