Read the Official Description

Când vă înscrieți în programul A / C refrigerare Tehnician la CBT College, ai putea primi de formarea necesară pentru a începe să lucreze într-o poziție de entry-level. Nu trebuie să-și petreacă ani și ani de formare pentru a primi experiență în industria în care este necesar pentru a începe găsirea de muncă; în schimb, veți petrece opt luni în acest program, care este disponibil în limbile engleză și spaniolă. Hands-on de formare, și cursuri pe care le iau în timp ce inscrisi intr-un program de A / C & Refrigerare Tehnician pe noastre Flagler sau Hialeah campusuri va ajuta să învețe cum să înțeleagă, să dezvolte, reparații, și să mențină o varietate de echipamente. Cursurile pe care le iau va acoperi diverse domenii, inclusiv:

  • Proiectare de bază
  • Reparare de echipamente rezidențiale și comerciale
  • Aer condiționat Reparații
  • Echipament de incalzire de reparare
  • Instalare
  • Întreținere de refrigerare
  • Și altele…

A Programul / C & Refrigerare Tehnician vă va învăța cum să urmeze planuri industriale, de asemenea.

Pentru a afla mai multe despre un program / C & Refrigerare Tehnician disponibile la CBT College, să ne dea un apel de azi!

Pentru informații despre ocuparea forței de muncă remunerată în legătură cu acest program academic, click aici. Pentru informații detaliate de termeni și prezentările de informații, vă rugăm să vizitați: www.cbt.edu/academics/disclosure

Obiectiv

Odată ce ați terminat cu succes A / C & Refrigerare Tehnician Diploma de Programul de la noastre Hialeah sau Flagler campusuri, va fi capabil de a instala, întreține, și sistemele de refrigerare reparatii, încălzire și aer condiționat de toate tipurile. După ce ați terminat programul de diplomă A / C & Refrigeration Tehnician, ai putea transfera creditele în Associate în aer condiționat și refrigerare programul disponibil la CBT College. Va trebui să fie certificate după ce ați terminat acest program diplomă.

Rezultate

Salariul mediu pentru un A / C & refrigerare Tehnicieni a fost de $ 40.630. Salariul va depinde de diverși factori, inclusiv certificari, locație, și nivelul de experiență pe care le au.

Perspectivă

In urmatorii zece ani, această industrie este de așteptat să crească cu 9 la sută, potrivit Biroului de Statistica a Muncii. Majoritatea case și clădiri construite astăzi vor avea sisteme de răcire și de încălzire centralizate, care va păstra nevoia de A / C & refrigerare Tehnicieni cererii.

eytAer
Program taught in:
Engleză
Spaniolă

See 5 more programs offered by CBT College - Miami »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
8 luni
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019