Citește Descrierea Oficială

Toată lumea îi place să stau în hoteluri. Sunt o evadare din rutina de zi cu zi. Ei se asigură satisfacerea clientului lor fiecare nevoie. Făcând astfel, necesită angajarea unor subiecți capabili, care pot facilita un astfel de serviciu, cheie printre ei, experiențe de lux de luat masa.

Culinară Apprentice Școala de Arte oferă un curriculum care va pregăti bucătari pentru banchete, recepții, conferințe și toate celelalte evenimente comune.

Culinară Apprentice Școala de Arte curriculum-ului este personalizat pentru a satisface nevoile fiecărui elev educaționale individuale și de interese precum și politicile hotelului în cazul în care acestea sunt amplasate.

Suntem scoala care te pune intr-o bucatarie de hotel, într-o locație din apropiere, ca ucenic (extern), care lucrează sub un maestru bucatar.

Culinară Apprentice Școala de Arte Avantaj: - 6 luni-la-unu de formare - afla intr-un restaurant real, - 100 la sută la locul de muncă de instrucțiuni - $ 10500 predare Folosind ucenicia noastră a încercat și testate (externship) metoda, noi se potrivesc cu un bucatar profesionist care te va lua prin intermediul curriculum-ului nostru curs structurat si te invata tot ce trebuie să știți pentru o carieră plină de realizări în domeniul artelor culinare. De la învățare ceea ce este nevoie pentru a pregăti feluri de mâncare interesante la modul de a face apel la cerul gurii oamenilor, Culinară Apprentice Școala de Arte demonstrează că a crea o experiență culinară de neuitat este spiritul unei educație culinară de succes.

Culinară Apprentice Școala de Arte locuri pe care chiar în focul acțiunii, într-o bucătărie de hotel sau de catering de companie de lux, în cazul în care veți învăța rețete, tehnici și de pregătire de la oameni care fac de fapt o viață astăzi de la un restaurant adevărat. Ei cred că una dintre cele mai bune moduri de a învăța arta culinară este pe locul de muncă și din cauza conexiunilor noastre extinse restaurant, ei sunt dispuși să lase studenților noștri ucenici (extern) în bucătăriile lor. Cel mai bun mod de a obtine angajat este fie deja pe interior. Asta e exact unde am loc din prima zi.

Noi oferim un program all-inclusive ucenicie (externship), care a fost conceput tocmai pentru a ajuta elevul în extinderea bazei lor de cunoștințe industria alimentară și a skillset culinare. permițând în același timp, de asemenea, să construiască legături profesionale de înaltă calitate, care pot duce la plasarea și mai bune oportunități de carieră de construcții. Culinară Apprentice Școala de Arte curriculum-ului a fost proiectat pentru a produce bucătari de calitate, care sunt bine situate-a merge mai departe de a avea o carieră înfloritoare culinare.

Indiferent de nivelul de calificare inițială, Culinară Ucenic Școala de Arte vă va ajuta în urma o carieră în artă culinară. Fie că sunteți o industrie în prezent angajat de servicii alimentare profesionale, un bucătar sau Homegrown un novice avem căi pentru a vă ajuta în atingerea obiectivelor.

Culinară Apprentice Școala de Arte funcționează pe o abordare simplă mentor / ucenic. Noi vă asociați cu un bucătar profesionist care te duce in bucataria lui sau ei și te învață exact cum funcționează industria alimentară din lumea reală. Nu există săli de clasă, nu, lecții inutile de modă veche. În schimb, sunteți de învățare ambarcațiune direct de la persoanele care fac impresionant bucătăria de primă clasă pentru o viață.

Spre deosebire de alte institute culinare tradiționale, nu vei învăța doar arta de a găti și metodele de bucătărie profesionale, veți avea, de asemenea, posibilitatea de a arăta ceea ce se poate face pentru aceleași persoane care vă pot ajuta să avansa in cariera ta. Prin apprenticing, vei fi în mod continuu reafirmând pasiunea pentru mâncare și unitatea de a face bine. Conexiuni pe care le face în timpul ucenicia (externship) sunt ceea ce poate duce la muncă într-un domeniu în care cunoașterea oamenilor potriviți devine în mai bine decât orice grad scumpe vreodată poate.

Culinară Apprentice Școala de Arte oferă un curriculum unic, care nu numai că vă ajută în cariera ta de pornire cucui, dar te învață din mediul unic al unui profesionist bucătărie.

Locații

Vă gândiți deplasarea, astfel încât să puteți participa la o școală culinară sau colegiu program de arte culinare? Ai de a găsi meditatiilor scump? Tu nu trebuie să se îneacă în datorii pentru a face obiectivul dvs. de a fi un bucătar sau care lucrează în industria restaurantelor o realitate.

Industria de restaurant este de competențe și experiență bazate. Adevărul este că, grade de costisitoare în această linie de afaceri nu sunt ceea ce devine lucrezi. Ceea ce doresc să știe este: Poți să gătești? V-ați făcut asta înainte? Esti creativ?

Această industrie este mult mai asemanatoare cu Hollywood decât s-ar putea crede. Este totul despre cine cunoști și, mai important, cine te cunoaște. Este esențial pentru tine de a face conexiuni și să fie întotdeauna politicos cu toată lumea te întâlni și de a lucra extrem de greu. Trebuie să apară gata și dispus să facă cel mai bun în fiecare și în fiecare zi. Pentru că asta e ceea ce este nevoie pentru a reuși și nu știi niciodată cine e cu ochii. Noțiuni de bază într-o bucătărie profesionist cu Culinară Apprentice Școala de Arte devine ceea ce ai nevoie cel mai mult: acces. Cu acest total intens program de artă culinară sunteți în ușă pe zi, în cazul în care puteți obține conexiunile, abilitățile lumea reală și knowhow este nevoie să-l facă. A profita la maximum de această oportunitate foarte unic, foarte real este de până la tine.

In acest moment, s-ar putea să vă întreb în cazul în care se află școala noastră. Mulțumită captivantă hands-on structura noastră, Culinară Apprentice Școala de Arte este PRETUTINDENI cu mentori în aproape fiecare oraș pe întreg teritoriul Statelor Unite.

Noi va primi într-o bucătărie profesionistă pe zi, timp de șase luni de formare susținute curriculum sub îndrumarea unui bucătar profesionist. Este datoria ta de a face cel mai bun din ea. Poți să stai căldura?

Culinară Apprentice Școala de Arte a fost invitat recent pe Programul Larry King pentru a vorbi despre modul în care ucenicia (externship) programul nostru este de a face o diferență prin conectarea studenților noștri și obținerea lor angajat.

Comparați scolarizare noastră:

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la CASA Schools »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
6 luni
La zi
Price
10,500 USD
10500 USD
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date