Read the Official Description

"Gândirea designului și managementul inovației aplicate industriei alimentare"


Designul alimentar combină două domenii recunoscute pe plan internațional cu excelența italiană: Design and Food.

Pastele italiene, pizza și înghețată hrănesc Planeta cu un amestec excelent de hrană și gust. De asemenea, creativitatea, cultura și spiritul antreprenorial italian sunt puncte de referință foarte importante pentru sectorul Catering, formatele alimentare și comercianții de alimente.

Cu programul Mini-Master al Proiectării Alimentare, BAU International Academy of Rome își propune să antreneze profesioniști în industria alimentară, capabili să proiecteze noi produse, spații și procese pentru a pregăti, consuma, bucura și comunica alimentele și valorile aferente.


Programul este coordonat de Food Designer

FRANCESCO SUBIOLI


Programul nostru Mini-Master este împărțit în patru module de 3 săptămâni, pe o durată totală de 12 săptămâni, cu un mix dinamic de clase, laboratoare și vizite la companii alimentare, magazine de concept, restaurante, precum și târguri și evenimente gastronomice. Oportunități de stagiu sunt disponibile la sfârșitul programului pentru participanții care vor fi finalizat cu succes cursul "Italian for Business" cu DILIT INTERNATIONAL HOUSE.


MODULUL 1: CULTURA ITALIANĂ A ALIMENTELOR

FALL 2018: 24 SEPTEMBRIE - 12 OCTOMBRIE / IARNA 2019: 4 FEBRUARIE - 22 FEBRUARIE


În această fază, veți înțelege nucleele culturii alimentare din Italia: districtele agroalimentare și rețelele teritoriale; estetica și simbolurile dietei italiene vs mediteraneene; se concentreze asupra materiilor prime; culinare, stiluri și tendințe; experiența alimentară italiană în sectoarele de catering și de distribuție.


MODULUL 2: GÂNDIREA PROIECTULUI PENTRU INOVAȚIA INDUSTRIEI ALIMENTARE

FALL 2018: 15 OCTOMBRIE - 2 NOIEMBRIE / IARNA 2019: 25 FEBRUARIE - 15 MARTIE


Participanții vor efectua 4 săptămâni de laboratoare executive în proiectarea produselor alimentare aplicate materiilor prime; echipamente alimentare; locuri de hrană; serviciu clienți. În fiecare săptămână se va încheia o lucrare de proiect.


MODULUL 3: GESTIONAREA STRATEGICĂ

FALL 2018: 5 NOIEMBRIE - 23 NOIEMBRIE / IARNA 2019: 18 MARTIE - 5 APRILIE


După finalizarea cu succes a acestui curs, veți putea înțelege motoarele inovației și internaționalizării; aplică teorii și tehnici de management strategic pentru rezolvarea problemelor din viața reală; evaluarea oportunităților de piață pentru companiile care doresc extindere internațională; să pună în aplicare planuri strategice de internaționalizare.


MODULUL 4: BRANDAREA ALIMENTELOR

FALL 2018: 26 NOIEMBRIE - 14 DECEMBRIE / IARNA 2019: 8 APRILIE - 26 APRILIE

Coaching și sprijinit de strategi și experți în designul de mărfuri alimentare, eveniment, jurnalism alimentar, marketing viral, neuromarketing și povestiri vizuale, veți învăța cum să marcați afacerea dvs. cu un semn inimitabil de distincție.


ASK MORE INFO DESPRE:

  • posibilitatea de a participa la un singur modul: CULTURA ITALIANA DE ALIMENTARE / PROIECTAREA GÂNDIRII PENTRU INOVAREA ALIMENTARULUI / BRANDAREA ALIMENTELOR
  • oportunitățile noastre de stagiu după finalizarea cu succes a "Italian for Business" cu


Taxe

12 MINUTE-SĂPTĂMÂNĂ: 3500 €

9 SPECIALIZARE SĂPTĂMÂNĂ: 3000 €

6 SPECIALIZARE SĂPTĂMÂNĂ: 2000 €

3 SPECIALIZARE SĂPTĂMÂNĂ: 1100 €

Taxă de participare: Program de 12 săptămâni: 300 €, 3/6/9 program săptămânal: 150 €


Certificat de participare

La sfârșitul fiecărui program înmatriculat, elevii care au frecventat cel puțin 80% din clase și au terminat cu succes toate examenele și proiectele necesare vor primi un certificat de participare. O comisie de examinare formată din academicieni și antreprenori va evalua prezentarea finală a proiectului și va acorda certificatul final de participare al elevului.


Cerințe de intrare

Termen limită: Solicitanții, în special cei non-europeni, sunt foarte sugerați să finalizeze procesul de înscriere cu cel puțin 6 săptămâni înainte de începerea cursului selectat.


Procedura de admitere

Sunt necesare următoarele documente:

  1. Formular de înscriere (disponibil online în zona personală a solicitantului)
  2. Pașaport sau ID pentru studenții din UE
  3. Scrisoare de motivație
  4. CV
  5. O copie a diplomei reclamantului


Selecția candidatului

Selectarea se bazează pe evaluarea CV-ului, a scrisorii de motivare și a portofoliului. Înscrierile sunt limitate. După ce a fost admis, candidații vor primi o scrisoare de admitere.

În fiecare an, BAU International Academy of Rome îi încurajează pe studenți să solicite granturi parțiale disponibile prin intermediul Fundației BAU și promovează o serie de granturi totale. Pentru informații suplimentare, vizitați site-ul web și descărcați formularul de cerere de bursă.

Program taught in:
Engleză

See 15 more programs offered by BAU International Academy of Rome »

Last updated July 14, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
3 - 6 săptămâni
La zi
Price
1,100 EUR
de la 1100 € pentru 3 săptămâni
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date