Read the Official Description

Obiective de predare.

  • Scopul de a ajuta începătorii realizarea următoarelor obiective:
  • Pune o fundație solidă în cunoștințe de bază de limba chineză și de a obține abilități cuprinzătoare intermediare în ascultare, vorbire, citire și scriere.
  • Ajunge la condițiile de intrare limbă de programe universitare și postuniversitare chinez-instruit la Universitatea Donghua (HSK 4 de mai sus 210 înscris, sau HSK 5 de mai sus 180 rezultate).

Caracteristici de program.

Metoda de predare diversă: Dimensiunea minimă a fiecărei clase este de 8 elevi, iar media este de aproximativ 15. Clase de dimineață se va concentra pe formarea de ascultare, vorbire, citire și scriere. Practicile de limbaj colorat va avea loc în după-amiaza, cum ar fi formarea personalizate, ascultare și vorbire practica in laborator de limbă, excursii lingvistice și experiență culturală.

Revizuire periodică: Testare periodică va avea loc o dată la două și patru săptămâni pentru a consolida cunoștințele învățate. Elevii care nu reușesc să treacă testele de două ori continuu va fi retras din programul chinez intensivă și transferat la Programul de Limbă full-time!.

HSK Tutorial: Tutorial HSK, cu accent pe îmbunătățirea tehnicilor de examinare HSK elevilor, se va deschide în a treia sesiune.

Premii: Studenții care efectuează bine atât academic și de zi cu zi va avea sansa de a castiga "Excelent Student Award" sau "Premiul Progress" și de a câștiga premiul corespunzător. Elevii excelente pot fi, de asemenea, recomandat atunci când se aplică pentru continuarea studiilor grad sau burse.

Beneficii pentru Studiul continuă: Studenții care finalizează cu succes programul chinez intensivă și să se alăture programelor chinez-mandatați de gradul de auto-finanțate de la Universitatea Donghua după aceea se pot bucura de o CNY 2000 derogare one-off de școlarizare în primul semestru. Dacă elevii continuă să învețe alte programe in limba chineza, ei se pot bucura de taxa de cerere și renunțarea taxă de școlarizare pentru studenții înscriși în prezent. Beneficiile și premiile de mai sus sunt aplicabile simultan.

Există trei sesiuni diferite.

  • Sesiunea One (Anul 2015, 08 septembrie ~ 18 decembrie 15 săptămâni)
  • Sesiunea a doua (Anul 2016, 05 ianuarie ~ 29 ianuarie, de 4 săptămâni)
  • Sesiunea a treia (anul 2016, 08 martie ~ 17 iunie 15 săptămâni)
Program taught in:
Chinez

See 3 more programs offered by Donghua University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
15 - 42 săptămâni
La zi
Price
Free
Deadline
Contactează şcoala
online application form; application materials submission, application fee payment
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Contactează şcoala
online application form; application materials submission, application fee payment

Sept. 2019

Location
Application deadline
Contactează şcoala
online application form; application materials submission, application fee payment
End Date