Read the Official Description

Descoperiți cum arată viitorul dvs.

Școlile media noastre oferă programe acreditate de radiodifuziune și televiziune acreditate de Comisia de acreditare a școlilor și colegiilor de carieră (ACCSC), cu sediul la Washington, DC Școala este aprobată de departamentele de educație din Colorado și Illinois și sunt membri ai organizațiilor de prestigiu, cum ar fi Asociația Națională a Radiodifuzorilor.

Programul oferă studenților internaționali mâini cu privire la formarea în domeniul radiodifuziunii și studiourilor TV complet echipate. Personalul de instruire este format din profesioniști difuzați cu experiență de mulți ani și include personalități locale de radio și televiziune în aer. Toate cursurile sunt predate în limba engleză.

"Învățați prin a face" este stilul școlii. Știm că nu există nici un substitut pentru funcționarea instrumentelor de difuzare sub conducerea profesioniștilor difuzați. Clasele și sesiunile de studio sunt conduse cu aceeași informalitate profesională care se regăsește în întreaga industrie de difuzare.

Curriculum Highlights

  • Managerul de conținut web
  • Cameraman
  • Director Muzica
  • Producător
  • Executive cont

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment