Future of Branding Week

Future London Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Future of Branding Week

Future London Academy

60927_21014045_1836057036421465_1442273770966139024_o.jpg

Brandingul este exportul din Regatul Unit numărul unu. Dar ceea ce face agențiile din Londra atât de reușite la nivel global? Faceți cunoștință cu designerii legendari din spatele celor mai mari capodopere și ascultați abordarea lor față de strategia de brand. Explorați toate noile posibilități de la identificarea experienței și a sunetului la branding în designul digital și în mișcare.

Această aventură de învățare de o săptămână este pentru persoanele care doresc să înțeleagă ce diferențiază un brand bun de unul bun, cum să creeze o moștenire și ce trebuie să știți pentru a reuși la nivel global. Acest program vă va ajuta să rămâneți la curent cu cele mai noi tendințe din industrie, să deveniți mai buni în ceea ce faceți și să găsiți noi modalități de dezvoltare a carierei.

Programul include discuții, mese rotunde, mini-ateliere, vizite la expoziții și discuții profesionale. Veți avea, de asemenea, o ocazie unică de a obține o privire în spatele scenei la cele mai influente agenții din Londra și de a vă întâlni cu alți reclamatori din întreaga lume.

Discursurile și agențiile participante vor fi anunțate în curând.

Structura programului:

Sesiunea de dimineață: este prima sesiune a zilei, va avea forma unei conferințe, a unei mese rotunde sau a unui atelier de lucru într-una dintre companiile de top din Londra.

Pauza de prânz: între sesiunile de dimineață și după-amiază vom avea o scurtă pauză atunci când veți avea ocazia de a lua masa și de a vă bucura de împrejurimile programelor de zi.

Sesiunea de după-amiază: este cea de-a doua sesiune a zilei, unde veți avea ocazia să vizitați o altă agenție de top din Londra și să ascultați echipa care dezvăluie secretele pe care le folosesc în munca de zi cu zi.

Dezbaterea și orașul: după o zi lungă de absorbție a unor noi modalități de lucru, idei de brainstorming și exerciții creative, vom dezbate conținutul zilei pentru a le organiza mai bine în mintea noastră. Această activitate va fi scurtă și angajarea și va avea loc imediat după sesiunea de după-amiază în locații pe care le putem vizita apoi ca activități culturale și sociale, cum ar fi muzee, galerii, spații sau bare de evenimente.

60928_13569026_1369022616458245_4619099765416864393_o.jpg

Cine este acest program pentru:

  • Designeri grafici, digitali și ambalaje

  • Directori de artă și creație

  • Branding și specialiști în tipografie

  • studenți masteranzi și absolvenți ai programelor de proiectare

Perioada si programul:

Perioadele: 25 iunie - 29 iunie 2018

Cost

£ 1,995 - cu cazare

(Sub rezerva TVA de 20%, dacă plătiți ca persoană care trăiește în Europa, Marea Britanie sau dacă sunteți în Marea Britanie)

Pagina de curs - http://futurelondonacademy.co.uk/ro/course/branding

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare November 25, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iunie 2019
Duration
Durata
1 săptămână
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,995 GBP
cu cazare
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Iunie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iunie 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala