Acesta este un curs de competențe și tehnici și este conceput pentru a vă oferi platforma cerută de bucătarul modern de patiserie.
Diploma este intensă și la un nivel profesional care susține toate tehnicile de care ai nevoie pentru a reuși. Există o cerere actuală pentru bucătarul de patiserie cu lumea de catering care caută să ne instruim în standardele înalte cerute și stabilite de către școlile profesioniste de gătit. Cursul este conceput pentru o gamă largă de indivizi, de la cei care doresc să lanseze o carieră, care doresc să-și înființeze propria afacere, schimbători de carieră și cei care doresc să-și completeze nivelurile actuale. Include kit-ul dvs. personalizat, cuțit personal și toate rețetele.
Cursul nostru de patiserie este un nou curs inovator și este primul curs din Scoția care se specializează în disciplina Patiserie.
Pentru cine e cursul?
- Genoise, prăjituri pe bază de burete
- Creme, sosuri, îngrășăminte pe bază de ouă
- Artizan și aluat aluat
- Deserturi dulci și congelate, înghețate, Sorbets
- Clasic și modern Gateaux și Tortes
- Placute și bufet deserturi
- Tehnici moderniste
- Fără gluten, lactoză, vegană, diabet
- Torturi de ceai de după-amiază - moderne și clasice
- Lucrul cu ciocolata și zahăr
- Petit Fours
CV Workshop
Ca parte a Cursului de Certificare Intensivă, oferim, de asemenea, un neprețuit atelier de interviuri și CV-uri.
Menturat de experți de afaceri experimentați, aceasta este o ocazie excelentă de a vă perfecționa CV-ul și de a vă perfecționa tehnica de interviu în vederea pregătirii fie pentru o schimbare în carieră, fie pentru a vă scufunda în lumea muncii.
Sănătate și Siguranță
Înainte de a lucra în orice mediu alimentar, este o cerință legală ca fiecare angajat să aibă un certificat de igienă alimentară REHIS. În mod evident, toți studenții noștri din cadrul Fundației petrec o zi întreagă de formare cu ofițerul nostru pentru sănătate și siguranță, la sfârșitul căruia se ia un examen scurt pentru obținerea certificării.
Chef's Essential Kit
Program taught in:
See 3 more programs offered by Edinburgh School of Food and Wine (ESFW) »