Școala din Edinburgh de Alimentație și Vin acceptă studenți din întreaga lume, inclusiv studenți cu studii medii, absolvenți de școală și schimbători de carieră. Secțiunea transversală a studenților pe care Diploma îl atrage ajută la crearea unui grup divers, în care accentul se află ferm la obținerea unei introduceri inestimabile a alimentelor și a vinului.

Oportunități de carieră

Școala din Edinburgh a alumniilor pentru alimentație și vin a continuat să urmeze o serie de cariere în lumea profesională. Acestea au inclus bucătari profesioniști, bucătari privați, furnizori de alimentație și scriitori de hrana. De la înființarea noastră în 1986, Școala de Alimentație și Vinuri din Edinburgh a creat și a dezvoltat relații puternice cu profesioniștii din industrie din Marea Britanie și din întreaga lume. Lucrăm îndeaproape cu fiecare elev pentru a crea oportunitatea potrivită pentru individ.

Program culinar

În cursul Diplomei noastre în Food & Wine, ESFW acoperă peste 700 de ore de experiență practică în toate aspectele și zonele bucătăriei. Aceasta include toate pietrele de temelie clasice ale gătitului, pe lângă metodele și tehnicile contemporane folosite în industria de catering actuală.

Nu numai că dăm elevilor cunoștințe bune despre ingredientele folosite în fiecare rețetă, petrecem mai multe zile de la furnizorii de bucătării, participăm la demonstrații, găzduim evenimente și participăm la ateliere de lucru inovatoare și scenarii false.

Curriculum

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Edinburgh School of Food and Wine (ESFW) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
6 luni
La zi
Price
9,500 GBP
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date