Citește Descrierea Oficială

Program combinat

După cum sugerează și numele, acest program este o combinație între Bucătăria Profesională și Programul Profesional de Finisare.

În timp ce elevii care finalizează programul bucătăriei profesionale sunt acceptați în industrie ca bucătari la nivel de comisie, atunci când sunt combinați cu programul de finisare profesională, studenții sunt înarmați cu abilități avansate de 360 ​​° pentru operațiunile de bucătărie cu un standard de mese excelent. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a încheia ambele programe împreună pe o perioadă de 6 luni.
La finalizarea cu succes a programului, elevii vor primi mai multe diplome, nivel II, III de la City și Guilds, Londra și o certificare atestată de la KHDA (Govt., Dubai)

• Taxele de program acoperă: - toate materialele de curs și studiu - ingrediente, unelte și echipament - uniforme - taxă de examen Taxa de program: 59.400 AED Contactați școala pentru mai multe informații despre opțiunile de plată a taxelor.

Elevii pot opta, de asemenea, să ia o combinație Professional Kitchen + Professional Pastry în loc de opțiune Pro-Finishing.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iulie 2019
Aug. 2019
Duration
6 luni
La zi
Price
59,400 AED
Taxa include, Toate materialele de studiu și de studiu * Ingrediente, unelte și echipamente * Uniforme (2 seturi de jachete bucătărie și pantaloni & 1 pălărie de șef) * Taxă de examinare * City & Guilds Nivelul 2 Diploma * KHDA (Govt.
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date