Read the Official Description

Program combinat

După cum sugerează și numele, acest program este o combinație între Bucătăria Profesională și Programul Profesional de Finisare.

În timp ce elevii care finalizează programul bucătăriei profesionale sunt acceptați în industrie ca bucătari la nivel de comisie, atunci când sunt combinați cu programul de finisare profesională, studenții sunt înarmați cu abilități avansate de 360 ​​° pentru operațiunile de bucătărie cu un standard de mese excelent. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a încheia ambele programe împreună pe o perioadă de 6 luni.
La finalizarea cu succes a programului, elevii vor primi mai multe diplome, nivel II, III de la City și Guilds, Londra și o certificare atestată de la KHDA (Govt., Dubai)

• Taxele de program acoperă: - toate materialele de curs și studiu - ingrediente, unelte și echipament - uniforme - taxă de examen Taxa de program: 59.400 AED Contactați școala pentru mai multe informații despre opțiunile de plată a taxelor.

Elevii pot opta, de asemenea, să ia o combinație Professional Kitchen + Professional Pastry în loc de opțiune Pro-Finishing.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Iulie 2019
Aug. 2019
Duration
6 luni
Full-time
Price
59,400 AED
Taxa include, Toate materialele de studiu și de studiu * Ingrediente, unelte și echipamente * Uniforme (2 seturi de jachete bucătărie și pantaloni & 1 pălărie de șef) * Taxă de examinare * City & Guilds Nivelul 2 Diploma * KHDA (Govt.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Iulie 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Iulie 2019

Location
Application deadline
End Date

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date