Patiserie și confecții profesionale
Culinary Institute Kul IN
Informatie cheie
Locația campusului
Sisak, Croaţia
Limbi Străine
Engleză, Italiană
Formatul de studiu
În campus
Durata
12 weeks
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 9.250 / per course *
Termen limită de aplicare
06 Sep 2024
Cea mai devreme dată de începere
12 Nov 2024
* TVA inclus
Introducere
Programul profesional de patiserie și cofetărie este conceput pentru a le oferi studenților o bază solidă și pentru a-i învăța tehnicile necesare pentru a începe să lucreze ca patiser. Grupurile mici permit bucătarilor noștri să acorde studenților o atenție individuală și feedback individual. Studenții petrec 80% din timpul orelor de curs în cadrul stagiului de practică. Programul cuprinde produse de panificație și cofetărie, produse de patiserie dulce și sărată, precum și produse de patiserie italiană și franceză de bază. În plus, studenții fac cunoștință cu asocierea vinurilor și cu managementul restaurantului.
Descoperă-ți pasiunea pentru gastronomie la Kul IN.
Curriculum
Alte informatii despre curs:
- Programul lecțiilor: 5 ore/zi, de luni până vineri
- Limba: croata si/sau engleza
- Materiale de învățare și citire (digitale): furnizate de Kul IN
- Uniforme: asigurate de Kul IN
- Termometru personalizat pentru patiserie
După finalizarea cu succes a programului, Kul IN va acorda studenților un certificat pentru un bucătar de patiser.