PIZZA, FOCACCIA ȘI PÂINE DE SPECIALITATE
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
Informatie cheie
Locația campusului
Calabria, Italia
Limbi Străine
Italiană
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Acest program practic dinamic începe cu o degustare extinsă a ingredientelor brute necesare pentru a face pizza, focaccia și pâine specială perfectă în tradiția italiană. Știința obținerii drojdiei naturale, a aluatului și a eventualelor cerințe de fermentare a acestora sunt acoperite în detaliu.
Indiferent dacă este preparată în mod obișnuit sau preparată în mod convențional, Pizza continuă să dețină cea mai mare parte din lume din vest din toate sectoarele de alimente și băuturi. Deși multe țări au modalități diferite de a face aceste alimente clasice, este important să rețineți că sunt cu adevărat italiene și că nu există un loc mai bun în lume pentru a stăpâni arta decât în Italia.
Acest program acoperă toate aspectele legate de fabricarea pizza, metodele de gătit pentru arderea lemnului, cuptoarele electrice și cu gaz, diferite drojdii și tehnici de creștere, dezvoltarea meniurilor de pizza, conservarea, stabilirea prețurilor, personalul la locul de muncă și multe altele!
Focaccia clasică variază între regiuni și acest curs acoperă toate principalele zone de producție. În plus față de prepararea focaccia liguriană, pugliesă și siciliană, tuturor participanților li se arată cum să facă focaccia personalizată, încorporând arome și tehnici de creștere care vor funcționa cel mai bine oriunde fac delicatese.
Originile fabricării pâinii datează de milenii înainte ca Italia să existe. Acestea fiind spuse, Italia rămâne una dintre principalele țări producătoare de pâine de pe pământ, iar pâinea italiană se numără printre cele mai populare la nivel global. Bucăți tradiționale de pâine și noi creații sunt realizate demonstrând tehnicile adecvate pentru dezvoltarea de rețete noi.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
ALMA Noul program culinar italian
- Parma, Italia
Program de paste italiene
- Parma, Italia