Diplomă AAS în Arte Culinare
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Informatie cheie
Locația campusului
Mariano Moreno, Argentina
Limbi Străine
Spaniolă
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Feb 2024
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Obiectivul claselor de laborator culinar din primul an este dezvoltarea și practicarea abilităților de gătit și coacere, completate cu aspectele calitative ale pregătirii alimentelor, inclusiv igienizarea, identificarea produselor, achiziționarea și controlul costurilor, nutriția și analiza senzorială. În plus față de acest curriculum, elevii vor învăța proceduri de sală, etichetă și abilități de comunicare pentru a cultiva și a stăpâni arta de a servi și a prezenta creațiile lor.
Al doilea an se concentrează pe cursuri care pun accentul pe tehnici avansate în producția și prezentarea produselor alimentare și a produselor de patiserie. Cursurile oferă studenților cunoștințele necesare în crearea și implementarea meniurilor, controlul alimentelor și băuturilor, barman și tehnici de gestionare. Elevii vor explora influențele culturale și istorice care au afectat bucătăria modernă.
În timpul celui de-al doilea semestru, studenții vor face un stagiu, participând la operațiuni efective de serviciu alimentar public în pregătirea viitoarei cariere. Site-urile posibile includ propriul restaurant al Institutului L´Ecole sau facilități educaționale practicate, hoteluri, restaurante, cluburi de țară, stațiuni, cazinouri, spa-uri și furnizori de servicii alimentare.
Educația generală, un aspect important al învățării superioare și un atu valoros în lumea extrem de competitivă de astăzi, este reprezentată de cursurile de educație generală concepute pentru a se asigura că elevii au abilitățile cognitive cruciale pentru succesul lor la locul de muncă.
Accentul acestui program este de a antrena elevii în gătit și coacere și de a introduce studenții în abilități și tehnici care le vor oferi cea mai mare flexibilitate pe piața muncii și în viitoarele promoții.
După finalizarea Asociate of Applied Science Degree in Culinary Arts, studenții sunt bineveniți să susțină examenul Federației Culinare Americane în Gătit și Coacere pentru a atinge nivelul de Cook și / sau Baker certificat.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Asociat de Știință Aplicată în Coacere și Arte de Patiserie
- Lynnwood, Statele Unite ale Americii
Associate de Științe Aplicate în Arte culinare coreeană
- Garden Grove, Statele Unite ale Americii
AAS în Arte Culinare
- Jersey City, Statele Unite ale Americii
- Union City, Statele Unite ale Americii