Diploma în managementul alimentației și al serviciilor alimentare
Fanshawe College
Informatie cheie
Locația campusului
London, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 8.632 *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* taxa totală pentru studenții internaționali pe trimestru; costurile reale sunt încă în curs de determinare
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Prezentare generală a nutriției și managementului serviciilor alimentare
Dacă aveți o pasiune pentru dietetică, managementul alimentației și nutriției și instruirea celorlalți, puteți deveni lider în serviciile alimentare cu această diplomă de doi ani de nutriție și management al serviciilor alimentare. Acest program este destinat celor care doresc să afle mai multe despre știința nutriției și este ocazia perfectă pentru cei care doresc să urmeze o carieră în domeniul sănătății și al altor servicii alimentare.
Studenții acestui program de gestionare a alimentației și nutriției vor construi abilități în:
- Cantitatea de producție de alimente
- Terapii de nutriție și dietă
- Știința nutriției
- Conducere
- Management financiar
- Resurse umane
Prin instruire în clasă și stagii de lucru, studenții vor descoperi cât de multe facilități de îngrijire pe termen lung, cămine pentru bătrâni, spitale, centre de îngrijire pe zi, cafenele școlare și catering comercial, cum ar fi serviciile de hrană ale companiilor aeriene, le oferă pacienților, rezidenților și clienților lor hrană hrănitoare.
Titlurile posturilor obținute de absolvenți includ:
- Manager nutrițional
- Supervizor de servicii alimentare
- Supervizor dietetic
- Tehnician dietetic
- Nutritionist
- Director al Serviciului de asistență
- Consilier pentru servicii alimentare
Pregătește-te pentru o carieră plină de satisfacții în managementul alimentației și nutriției!
Absolvent cu două acreditări ale Colegiului Ontario: certificatul Culinary Skills și diploma de Nutriție și Management al Serviciului Alimentar;
- Absolvent cu o educație de calitate din acest program acreditat al Societății Canadiene de Management al Nutriției (CSNM);
- Deveniți un lider în timp ce învățați și fiți îndrumați de către facultate cu experiență pe teren și cunoștințe despre știința nutriției, planificarea meniurilor, producția de alimente și echipe de conducere;
- Câștigați experiență practică și abilități de afaceri printr-o plasare pe teren de cinci săptămâni, lucrând ca parte a unei echipe de gestionare a nutriției și serviciilor alimentare a unuia dintre partenerii comunității Fanshawe;
- Aplicați pentru oportunități precum Programul Național de Burse CSNM, pe care Fanshawe este mândru să îl împărtășească având până acum trei câștigători ai premiilor naționale;
- Urmăriți o diplomă, dacă doriți, cu Pathways inclusiv programul de specializare în specializare în nutriție și dietetică al Colegiului Universității Brescia, care este necesar pentru a aplica pentru un stagiu de dietetici înregistrați;
- Continuă-ți educația știind că vei absolvi pregătit să finalizezi certificări canadiene suplimentare disponibile în industria alimentară și nutrițională.
Alte informații
- Programul de management al nutriției și serviciilor alimentare este acreditat de Societatea canadiană de management al nutriției (CSNM). Absolvenții sunt eligibili pentru calitatea profesională de membru CSNM după finalizarea cu succes a programului (www.csnm.ca). Apartenența la CSNM s-a dovedit a fi o condiție prealabilă în sectorul serviciilor alimentare de îngrijire a sănătății.
- După finalizarea cu succes a nivelului 1 și a nivelului 2 al programului de gestionare a serviciilor de nutriție și servicii alimentare, elevii vor primi un certificat de abilități culinare Ontario College.
Rezultatele învățării
Absolventul a demonstrat în mod fidel capacitatea de a
- planificați meniuri pentru a satisface nevoile nutriționale, dietetice și medicale, cerințele culturale și religioase și preferințele personale ale clienților.
- gestionați manipularea, pregătirea și deservirea alimentelor pentru a asigura conformitatea cu legislația, politicile, procedurile și cele mai bune practici din industrie pentru sănătate, siguranță, salubritate, asigurarea calității și satisfacția clienților.
- gestionați nevoile nutriționale ale diferiților clienți din domeniul sănătății și al altor servicii de alimentație în colaborare cu sau sub îndrumarea profesioniștilor din domeniul sănătății
- sprijină pe alții să lucreze profesional și etic în conformitate cu standardele industriale, organizaționale și legale.
- să monitorizeze tendințele locale, naționale și globale relevante, tehnologiile emergente, modificările legislației și cele mai bune practici pentru a spori performanța muncii și să informeze gestionarea și livrarea serviciilor alimentare și nutriționale.
- furnizarea de servicii pentru clienți care anticipează, îndeplinește și / sau depășește așteptările individuale și este în concordanță cu standardele și obiectivele organizației.
- contribuie la angajarea, instruirea, instruirea, programarea, supravegherea și gestionarea performanței personalului departamentului în conformitate cu resursele umane, relațiile de muncă, sănătatea și securitatea la locul de muncă și cele mai bune practici din industrie.
- aplică cele mai bune practici din industrie, constrângerile financiare și principiile responsabilității sociale și durabilității mediului în gestionarea stocurilor și achizițiile de bunuri și servicii.
- contribuie la analiza serviciilor și operațiunilor alimentare și nutriționale, precum și la implementarea și evaluarea schimbărilor, pentru a sprijini îmbunătățirea continuă.
- contribuie la planificarea și administrarea bugetelor în concordanță cu obiectivele organizației și cerințele legale pentru departamentele de nutriție și servicii alimentare.
- selectați și utilizați informațiile și tehnologiile specifice industriei pentru a îmbunătăți performanța individuală a muncii și gestionarea și furnizarea serviciilor alimentare și nutriționale.
- promovarea serviciilor alimentare și nutriționale și a vieții sănătoase pentru a susține planurile de marketing și bunăstarea generală a clienților.
Pathways programare
Specializare în nutriție și dietetică la Brescia University College, Western University
Cursuri
Nivelul 1
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-1113 Prepararea alimentelor 1 4
- FDMG-1104 Cunoștințe culinare de bază 3
- BAKE-1021 Bake Practical 1 4
- BAKE-1002 Teoria coacerii 1
- DEVL-1049 Pregătirea carierei 2
- WRIT-1042 Motiv și scriere 1-Turism / Ospitalitate 3
- MATH-1210 Math for Hospitality 2
- NUTR-1018 Nutriție-Introducere 2
Nivelul 2
Educație generală - Urmați un curs de electivitate pentru educație generală de 3 credite.
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-3043 Prepararea alimentelor 2 2
- FDMG-3044 Garde Manger 2
- FDMG-1064 Achiziții și planificarea meniului 2
- COMM-3080 Comm pentru turism și ospitalitate 3
- ANTH-1012 Antropologie culturală 3
- FDMG-1114 Producția de restaurante 1 3
Nivelul 3 - Externship
Luați următoarele cursuri obligatorii:
Plasarea câmpului NUTR-1015 4.8
Nivelul 4
Urmează toate următoarele cursuri obligatorii
(CLASA MINIMĂ C):
- ANTH-1002 Antropologia gastronomiei moderne 3
- NUTR-1011 Știința alimentației și nutriției 3
- NUTR-1012 Fiziologie și nutriție normală 2
- ACCT-1104 Fundamentele contabile 3
- Documentație clinică NUTR-1013 2
- NUTR-1014 Nutriție terapeutică 2
- HOSP-1013 Relații cu angajații 3
- NUTR-3008 Terapie nutrițională Practic 2
Nivelul 5
Urmează toate următoarele cursuri obligatorii
(Clasa minimă C):
- Plasarea clinică NUTR-3004 4.8
- MKTG-3041 Nutriție de marketing 3
- FDMG-5018 Audit și conformitate 3
- FINA-3038 Finanțe pentru managementul alimentației și nutriției 3
- NUTR-3006 Screening nutrițional 3
- Managementul facilităților MGMT-3099 3
Educație generală - electivi
Ia 3 credite de educație generală - în mod normal luate la nivelul 2
Programul de rezidență
Studenții trebuie să finalizeze cel puțin 21 de credite în acest program la Fanshawe College pentru a îndeplini cerința de rezidență a programului și pentru a absolvi acest program
Cerințe de admitere
OSSD cu cursuri de la Colegiul (C), Universitatea (U),
Universitatea / colegiul (M) sau fluxul Open (O) cu:
- Orice grad 12 Engleză (C) sau (U)
- Orice Matematică de gradul 11 * (C), (U) sau (M)
sau
Certificat de admitere academică și de carieră (ACE)
sau
Certificatul de echivalență al liceului Ontario (GED) și:
Orice matematica de gradul 11 * (C), (U) sau (M)
sau
- Solicitant matur cu cursuri obligatorii menționate mai sus
Notă:
* Solicitanții cărora le lipsește matematica necesară pot obține în continuare eligibilitatea pentru admitere prin completarea actualizării prealabile corespunzătoare.
Limba engleză cerințe
Solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi obligați să demonstreze competența în limba engleză prin una dintre următoarele metode:
- Un credit de gradul 12 College Stream sau un credit de la Universitatea Stream de la o școală secundară Ontario sau echivalent, în funcție de cerințele de admitere ale programului
- Test de engleză ca limbă străină (TOEFL) cu un scor minim de 79 pentru testul bazat pe internet (iBT), cu rezultatele testului în ultimii doi ani
- Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) Test academic cu un scor general de 6,0, fără niciun punctaj mai mic de 5,5 în oricare dintre cele patru benzi, cu rezultate ale testului în ultimii doi ani.
- Testul limbii engleze academice canadiene (CAEL) cu un scor global de 60, fără un scor mai mic de 50 în oricare dintre cele patru benzi, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Test Pearson de limba engleză academică (PTE) cu un scor minim de 53, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Un test Cambridge English (FCE / CAE / CPE) cu un scor global pe scara engleza Cambridge de 169, fara abilitati de limba mai putin de 162, cu rezultate de testare in ultimii doi ani
- O evaluare a limbii engleze (ELE) la Fanshawe College cu un scor minim de 70% în toate secțiunile testului, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Fanshawe College ESL4 / GAP5: Nivelul minim de 80% în ESL4 / GAP5 Nivelul 8, 75% în ESL4 / GAP5 Nivelul 9 sau 70% în ESL4 / GAP5 Nivelul 10
Pregătire academică recomandată
- Gradul 11 Alimentație și cultură (M)
- Gradul 12 Nutriție și sănătate (C)
- Gradul 11 sau gradul 12 Chimie (C) sau (U)
- Gradul 11 sau Gradul 12 Biologie (C) sau (U)
- Gradul 11 și gradul 12 Ospitalitate și turism (C)
- Orice antreprenoriat de grad 11 sau 12 (C) sau (O)
- Gradul 11 Tehnologia informației și comunicațiilor: mediul digital (O) sau gradul 12 Tehnologia informației și comunicațiilor: soluții multimedia (C)
- Gradul 12 Principiile contabile financiare (M)
- Gradul 12 Comunicarea în afaceri și tehnologia (O)
- Certificat de admitere academică și de carieră (ACE): curs de matematică în afaceri sau tehnică și curs de competențe în computer
Pregătire personală recomandată
- Interes pentru nutriție și sănătate
- Interesul pentru pregătirea și serviciile alimentare prin vizitarea mediilor instituționale de servicii alimentare
- Interes pentru alimente și obiceiuri din alte țări
- Dezvoltați abilități de conducere
- Genul de persoană care intră în domeniu ar trebui să fie responsabil, responsabil și să se bucure de a lucra cu oameni într-o industrie provocatoare
- Persoanele de succes sunt jucătoare de echipă orientate spre detaliu și bune
Atitudine avansată
Solicitanții pot candida pentru o poziție avansată pe baza rezultatelor academice anterioare la o altă instituție și / sau a evaluării anterioare și a recunoașterii (PLAR). Perioada avansată califică solicitantul pentru intrarea directă la un nivel secund sau superior al programului.
Criterii de selecție a solicitanților
În cazul în care numărul de solicitanți eligibili depășește spațiile disponibile în program, criteriile de selecție a candidatului vor fi:
- Preferința pentru locuitorii permanenți din Ontario
- Primirea cererii până la data de 1 februarie (După această dată, Fanshawe College va considera solicitanții pe bază de primire, primul servit până când programul este plin)
- Realizarea în cerințele de admitere
Cerințe post-admitere
Următoarele elemente sunt aplicabile programului:
- Dovada unei stări de sănătate bună a înregistrării imunizării necesare
- Verificarea înregistrării poliției și examinarea sectorului vulnerabil, inclusiv o verificare a bazei de date a infractorilor sexuali iertați
- Certificat de manevră alimentară sigură
- Testare TB în doi pași
Oportunități de carieră
- Manager nutrițional
- Supervizor de servicii alimentare
- Tehnicieni dietetici / asistent
- Membru al echipei de servicii alimentare, cum ar fi bucătarul sau lucrătorul de servicii alimentare
- Director dietetic / director departament
- Manager alimentație și nutriție
Galerie
Admitere
Curriculum
Cursuri
Nivelul 1
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-1113 ---- Prepararea alimentelor 1
- FDMG-1104 ---- Cunoștințe culinare de bază
- BAKE-1021 ---- Coace practic 1
- BAKE-1002 ---- Teoria Coacerii
- DEVL-1049 ---- Pregătirea carierei
- WRIT-1042 ---- Motiv și Scriere 1-Turism/Ospitalitate
- MATH-1210 ---- Matematică pentru ospitalitate
- NUTR-1018 ---- Nutriție-Intro
Nivelul 2
Educație generală - Luați un curs opțional de Educație generală de 3 credite.
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-3043 ---- Prepararea alimentelor 2
- FDMG-3044 ---- Garde Manger
- FDMG-1064 ---- Achiziții și planificare a meniului
- COMM-3080 ---- Comm pentru turism și ospitalitate
- ANTH-1012 ---- Antropologie culturală
- FDMG-1146 ---- Producția de servicii alimentare
Nivelul 3 - Externship
Urmați următorul curs obligatoriu:
- NUTR-1015 ---- Plasare pe teren
Nivelul 4
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii
(Grad minim C):
- ANTH-1002 ---- Antropologia gastronomiei moderne
- NUTR-1011 ---- Știința alimentației și a nutriției
- NUTR-1012 ---- Fiziologie și nutriție normală
- ACCT-1104 ---- Fundamentele contabilității
- NUTR-1013 ---- Documentație Clinică
- NUTR-1014 ---- Nutriție terapeutică
- HOSP-1013 ---- Relații cu angajații
- NUTR-3008 ---- Terapie prin nutriție practică
Nivelul 5
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii
(Grad minim C):
- FLDP-3049 ---- Practicum de nutriție
- MKTG-3041 ---- Marketing Nutriție
- FDMG-5018 ---- Audit și conformitate
- FINA-3038 ---- Finanțe pentru Managementul Alimentației și Nutriției
- NUTR-3006 ---- Screening nutrițional
- MGMT-3099 ---- Managementul facilitatilor
Învățământ general - Opțiuni
Luați 3 credite de educație generală - luate în mod normal la nivelul 2
Program de rezidență
Studenții trebuie să finalizeze un minim de 21 de credite în acest program la Fanshawe College pentru a îndeplini cerința de rezidență a programului și pentru a absolvi acest program
Rezultatul programului
Absolventul a demonstrat în mod fiabil capacitatea de a
- planificați meniuri pentru a se adapta nevoilor nutriționale, dietetice și medicale, cerințelor culturale și religioase și preferințelor personale ale clienților.
- gestionați manipularea, pregătirea și deservirea alimentelor pentru a asigura conformitatea cu legislația, politicile, procedurile și cele mai bune practici relevante din industrie pentru sănătate, siguranță, salubritate, asigurarea calității și satisfacția clienților.
- gestionați nevoile nutriționale ale diverșilor clienți din domeniul sănătății și din alte servicii alimentare, în colaborare cu sau sub conducerea profesioniștilor din domeniul sănătății.
- sprijiniți-i pe ceilalți să lucreze profesional și etic în conformitate cu standardele industriale, organizaționale și legale.
- monitorizați tendințele locale, naționale și globale relevante, modificările tehnologiilor emergente aduse legislației și cele mai bune practici pentru a îmbunătăți performanța în muncă și pentru a informa gestionarea și furnizarea de servicii de alimentație și nutriție.
- furnizarea de servicii pentru clienți care anticipează, îndeplinește și/sau depășește așteptările individuale și este în concordanță cu standardele și obiectivele organizației.
- contribuie la angajarea, instruirea, instruirea, programarea, supravegherea și gestionarea performanței personalului departamentului în conformitate cu resursele umane, relațiile de muncă, sănătatea și securitatea la locul de muncă și cele mai bune practici din industrie.
- să aplice cele mai bune practici din industrie, constrângeri financiare și principii de responsabilitate socială și sustenabilitate de mediu la gestionarea stocurilor și achiziționarea de bunuri și servicii.
- contribuie la analiza serviciilor și operațiunilor de alimentație și nutriție, precum și la implementarea și evaluarea schimbărilor, pentru a sprijini îmbunătățirea continuă.
- contribuie la planificarea și administrarea bugetelor în concordanță cu obiectivele organizației și cerințele legale pentru departamentele de nutriție și servicii alimentare.
- selectați și utilizați informațiile și tehnologiile specifice industriei pentru a îmbunătăți performanța individuală a muncii și gestionarea și furnizarea de servicii alimentare și de nutriție.
- promovează serviciile de alimentație și nutriție și o viață sănătoasă pentru a sprijini planurile de marketing și bunăstarea generală a clienților.
Oportunități de carieră
Absolvenții programului de nutriție și management al serviciilor alimentare de la Fanshawe pot găsi locuri de muncă într-o varietate de setări, inclusiv unități de asistență medicală, îngrijire pe termen lung, reședințe pentru pensionari, spitale, unități corecționale, centre de zi, servicii alimentare ale companiilor aeriene, agenții comunitare și guvernamentale, servicii de catering, școli/colegii/universitați, vânzări de servicii alimentare și industriile ospitalității. Aceștia pot urma o gamă largă de cariere, inclusiv:
- nutritionist
- manager de nutriție
- supraveghetor serviciu alimentar
- Supraveghetor dietetic
- tehnician/asistent dietetician
- bucătar sau lucrător în serviciul alimentar
- manager dietetic/director de departament
- manager alimentar si nutritie
- director al serviciilor alimentare sau al serviciilor suport
- director adjunct al serviciilor alimentare
- manager al serviciilor suport
- șeful serviciilor alimentare
- Consilier pentru servicii alimentare
Iată câteva exemple de oportunități de carieră pentru absolvenții programului Fanshawe de nutriție și management al serviciilor alimentare:
Director adjunct al Serviciilor Alimentare
Se asigură că sunt îndeplinite cerințele dietetice și nutriționale pentru fiecare rezident și că sunt efectuate evaluări regulate.
Asistent dietetic
Responsabil pentru pregătirea, servirea și curățarea serviciilor de masă/nutriție.
Șef Serviciu Alimentare
Dezvoltați și executați un program de servicii alimentare care să includă mese atrăgătoare și hrănitoare, care satisfac nevoile alimentare ale clienților individuali.
Mărturii studențești
English Language Requirements
Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Diploma in Nutritie si Managementul Serviciilor Alimentare
- Toronto, Canada
Asociat de științe aplicate în managementul alimentației și al ospitalității (Campus)
- Dallas, Statele Unite ale Americii