Curs de știință și tehnologie alimentară
Tokyo University Of Marine Science And Technology
Informatie cheie
Locația campusului
Minato City, Japonia
Limbi Străine
Contactează şcoala
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Apr 2024
Introducere
În acest curs, educăm studenții și întreprindem cercetări despre principiile și tehnologiile avansate legate de producția, conservarea, distribuția și consumul de alimente, cu accent pe produsele marine. Mai ales, educăm și desfășurăm cercetări cuprinzătoare, concentrându-ne nu numai pe asigurarea și îmbunătățirea siguranței și sănătății alimentelor din lanț, de la resurse până la consum, și pe îmbunătățirea funcționalității alimentelor din punct de vedere al promovării sănătății și constanței umane, ci și pe dezvoltarea abilitățile de proiectare și performanță necesare dezvoltării multidisciplinare a tehnologiilor, din punct de vedere al chimiei, microbiologiei, fizicii și ingineriei, susținând siguranța, sănătatea și funcționalitatea alimentelor.