Certificat avansat în arte culinare
Northern Lights College
Informatie cheie
Locația campusului
Dawson Creek, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 9.710
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Advanced Certificate in Culinary Arts este un program de 35 de săptămâni conceput pentru a cuprinde nivelurile ITA 1 și 2 de formare profesională Cook, cu un curs Capstone de 30 de ore la sfârșit.
Elevii vor efectua toate fazele activităților din bucătărie, inclusiv pregătirea și prezentarea de legume, supe, sosuri, carne, pește și păsări de curte; articole de bucătărie reci; deserturi, coacere, patiserie; planificarea / costurile meniului de bază, precum și cunoștințele privind siguranța, salubritatea și depozitarea alimentelor.
Studenții vor dobândi, de asemenea, cunoștințe valoroase despre serviciul pentru clienți, care le va permite să devină lideri în domeniul lor. Nivelul 1 începe într-un mediu complet supravegheat, îndeplinind sarcini de gătit de bază și pregătirea alimentelor, în timp ce mediul de nivel 2 permite elevilor un rol parțial independent în îndeplinirea aceleiași varietăți de sarcini.
La sfârșitul fiecărui nivel de curs, există un examen ITA Certificate of Qualification (C of Q). La finalizarea Professional Cook 1, studenții vor primi 600 de ore de formare profesională. Restul de 400 din cele 1000 de ore necesare pot fi obținute prin angajarea în orice agenție externă care furnizează servicii alimentare în timp ce urmează programul Advanced Certificate. După finalizarea cu succes a Professional Cook 2, studenții vor primi încă 240 de ore de lucru.
Studenții vor fi eligibili să își scrie C de Q pentru bucătarul profesionist 2 doar la finalizarea celor 1000 de ore complete de formare profesională.
Proiectul Capstone (30 de ore) este conceput pentru a demonstra și a fi evaluat ca un punct culminant al tuturor lucrurilor învățate de-a lungul celor două niveluri. Activitățile vor include un eveniment de luat masa care să demonstreze abilitățile fiecărei persoane în planificarea meniului, configurarea mesei, serviciul de luat masa, pregătirea mâncării de calitate, calendarul livrării și curățarea mesei.
Finalizarea cu succes a ambelor niveluri de studii și examene profesionale Cook va avea ca rezultat o calificare ITA Nivel 2 Profesional Cook. Odată cu finalizarea suplimentară a proiectului Capstone, NLC va acorda un certificat avansat de arte culinare.
Elevii care aleg să lucreze simultan în timp ce participă la cursuri au suficient timp pentru a finaliza cele 400 de ore necesare pentru a scrie C de Q la sfârșitul nivelului 2 (lucrând aproximativ 15 ore / săptămână).
O săptămână de lectură (30 de ore) este inclusă între PCOI 101 și 202. Aceste ore nu sunt incluse în totalul orelor de program.
Afilieri / Parteneriate: Autoritatea de Formare în Industrie
Go 2 (Organizația de instruire a industriei care monitorizează toate formările din industria ospitalității pentru ITA)
Northern Alberta Institute of Technology (NAIT)
Districtele școlare 59, 60, 81 și 87
Galerie
Admitere
Burse și finanțare
Programul este eligibil pentru împrumuturi pentru studenți din Canada. Vizitați StudentAid BC pentru a aplica online pentru asistență financiară. Rețineți că studenții cu credit dublu nu sunt eligibili pentru ajutor pentru studenți.
Curriculum
Cursuri necesare:
- PCOI 101 Bucătar profesionist 1 intrare instituțională
- PCOI 202 Bucătar profesionist 2 Intrare instituțională
- PCOI 290 Culinary Arts Capstone
Oportunități de carieră
Bucătarii profesioniști lucrează într-o varietate de setări, inclusiv: tabere, bucătării instituționale, restaurante de familie, hoteluri, vase de croazieră, feriboturi, stațiuni, case de bătrâni, spitale, operațiuni de catering și companii aeriene.