AS în Vineyard Small și Managementul cramei
Folsom Lake College
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Folsom, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Programul de viticultură este conceput pentru a instrui și dezvolta studenți care pot lucra fie într-o afacere existentă de podgorie / cramă, fie să se transfere la un program de studii de patru ani în viticultură, enologie sau într-un domeniu conex.
Acest program va oferi cunoștințe și abilități fundamentale pentru următoarea generație de viticultori și producători de vin din regiunea de la poalele Sierra Nevada din nordul Californiei. Programul oferă formare introductivă adecvată pentru oportunitățile de angajare locale și regionale legate de vin și formare continuă la programe de 4 ani în viticultură și oenologie. Elevii vor dobândi abilități fundamentale care îi vor ajuta să-i pregătească pentru întreținerea și gestionarea unei podgorii de struguri de vin, procesul de producție a vinului și o introducere în metodele de afaceri utilizate pentru promovarea și comercializarea strugurilor și vinului.
La finalizarea acestui program, studentul va putea:
să asiste la gestionarea unei podgorii de struguri de vin, inclusiv la întreținerea șirurilor de vie, la implementarea unui plan integrat de gestionare a dăunătorilor și la evaluarea strugurilor pentru producția de vin.
Asistați la producerea și comercializarea vinurilor de struguri și a vinului.
Analizați și apreciați vinul pentru defectele și calitățile dorite.
Asistați la întreținerea camerei de degustare a unei crame cu servicii de ospitalitate și perechi de vinuri și alimente.
Opțiuni de carieră: locuri de muncă tehnice în calitate de asistent manager de podgorie, asistent vinificator, muncitor la pivniță și tehnician de laborator. Locuri de muncă non-tehnice în calitate de manager de evenimente, coordonator logistică, reprezentant de vânzări și asociat sala de degustare.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
CE - Expertiză în managementul vinului
- Porto, Portugalia
Curs de extindere universitar expert în vinuri: degustare, servire și asociere
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 Mai mult
Experiențe de vară
- Manresa, Spania
- Barcelona, Spania