Școala de vară din Paris

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Despre Paris

Parisul este un oraș care nu are nevoie de introducere - Orașul Luminilor . O capitală mondială incontestabilă, site-ul pentru semnarea celor mai ambițioase acorduri internaționale privind limitarea schimbărilor climatice, a Acordurilor de la Paris din 2016 și care a fost gazda Olimpiadei din 2024, a fost acasă pentru unele dintre cele mai mari talente creative și gânditori critici din istoria modernă. . Ce loc mai bun pentru a petrece 2 săptămâni pentru a obține o perspectivă asupra tehnologiilor perturbatoare și a impactului acestora asupra companiilor și managerilor care le folosesc?

eiffel tower, paris, france

Programul nostru

Programul nostru de vară Kedge Business School campusul Kedge Business School din Paris oferă studenților internaționali șansa de a-și dezvolta cunoștințele și înțelegerea tehnologiilor perturbatoare și influența lor asupra managementului modern din inima Parisului.

În cursul Școlii de Vară de 2 săptămâni, oferim:

 • 2 cursuri, fiecare purtând 5 ECTS
 • Fiecare curs este un modul intensiv, de o săptămână
 • O vizită de afaceri la companii pariziene care folosesc inteligența artificială și tehnologiile Blockchain.
 • Un tur ghidat la Paris pe râul Sena
 • 1 mic dejun, 1 prânz și 1 cină
 • Transcrierile oficiale și un certificat

Participanți eligibili: studenți de nivel înalt de licență sau de masterat, motivați și deschiși, cu o capacitate academică bună, cu un nivel suficient de engleză.

Programe

Pachetul 1: Tehnologii perturbatoare și management modern

 • Curs 1: Tehnologii perturbatoare
  Formatul cursului: 6 ore pe zi, timp de 1 săptămână; în perioada 29 iunie - 3 iulie 2020
 • Curs 2: Crearea valorii clienților cu tehnologii inovatoare
  Formatul cursului: 6 ore pe zi, timp de 1 săptămână; în perioada 6 - 10 iulie

132967_pexels-photo-1595385.jpeg

De ce să alegeți acest program?

2 Cursuri intensive

Puteți lua doar un curs într-o săptămână, rămânând cu 5 credite ECTS sau ambele cursuri în pachet (10 ECTS). Și dacă doriți să vă amestecați și să vă potriviți cu alte programe de la Școala de vară Kedge, puteți urmări până la 6 clase între 8 iunie și 17 iulie. „Hop-On” - ia o clasă timp de 2 săptămâni - apoi „Hop-Off” și călătorește Europa timp de două săptămâni, apoi revino și ia o altă clasă. Există numeroase posibilități pentru a vă personaliza programul în funcție de nevoile, interesele, calendarul și bugetul dvs.

Toate cursurile sunt difuzate în limba engleză

de către o echipă internațională diversă de cadre didactice de cea mai bună calitate

Vizite sociale și de companie

În fiecare săptămână, includem o vizită de companie sau o activitate socială (inclusă în taxele de școlarizare). Programul nostru de la Paris va avea o vizită la o companie pariziană, folosind managementul AI și Big Data, și un tur ghidat la Paris de-a lungul râului Sena!

Personalizați programul de vară conform intereselor dvs.

Formatul nostru flexibil vă permite să urmăriți pachetul nostru de programe la Paris sau să alegeți și să alegeți cursuri în campusurile noastre din Bordeaux și Marsilia care vă interesează cel mai mult pentru a vă construi propria opțiune „hibridă”.

Câștigați credite transferabile ECTS

Fiecare curs de școală de vară Kedge dispune de 30 de ore de contact, este evaluat formal, poartă 5 credite ECTS transferabile și conduce atât la un certificat de finalizare, cât și la transcrieri oficiale. Dacă 5 credite ECTS reprezintă o problemă de transfer la un curs echivalent la instituția de origine, contactați-ne pentru a vedea ce posibilități pot fi rezolvate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Citeste mai mult

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Citește mai puţin
Bordeaux , Marsilia , Paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Mai mult Mai Puțin