Cum te vei transforma in aceasta vara?

Răspunsul este un program în care participanții sunt convinși să-și atingă întregul potențial. Într-un mediu stimulativ, favorabil creativității și inovării, Școala de vară UÉvora este o oportunitate unică de a dobândi noi abilități în timp ce descoperă campusul Uévora și orașul Évora. Conectează-te cu peers din întreaga Portugalia și din întreaga lume. Folosiți ocazia de a experimenta activitățile unice disponibile în campus și în orașul cultural bogat din Évora. Școala de vară UÉvora este o propunere inspirată pentru a vă modela viitorul.

Reteta pentru o experienta extraordinara la Universitatea din Évora

  • Cursuri pentru toți: studenți și absolvenți de la instituții de învățământ superior portughez și internațional, studenți liceeni portughezi, specialiști în diverse domenii, cercetători și public în general.
  • "Programe personalizate", în care fiecare participant se poate înscrie într-unul sau mai multe cursuri în funcție de obiectivele și domeniile lor de interes.
  • Un program socio-cultural unic, care include conversații cu oameni de știință, artiști, absolvenți ai Universității din Évora și multiple activități culturale de la Universitatea și din oraș.
Program predat în:
  • Portuguese (Portugal)
Ultima actualizare Iunie 6, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date