Înscriere directă la Londra - Colegiul Universitar din Londra

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

london

De ce Londra?

Există ceva irezistibil în legătură cu Londra. Poate că sunt priveliștile ca Big Ben sau Podul Turnului, care se simt deja familiare. Sau caracterul internațional care este evident în fiecare vecinătate, unde trăiesc și lucrează împreună oameni de diferite culturi, etnii și medii socio-economice. Indiferent ce te-a atras în Londra, nu te uita înapoi acum - Londra așteaptă!

Ce veți studia

Profitați de programul nostru de înscriere directă și înscrieți-vă la una dintre cele mai importante universități din lume: University College London (UCL). UCL vă oferă opțiuni academice provocatoare în mai multe discipline.

Fiind o instituție mare (peste 25.000 de studenți), QMUL oferă o gamă extinsă de opțiuni academice provocatoare. În plus, colegiul are o lungă istorie a internaționalismului: aproape 30% din corpul și personalul studenților provin din afara Regatului Unit, cu peste 160 de țări reprezentate în populația studenților internaționali.

Viata de zi cu zi

IES Abroad Londra este dedicată îmbunătățirii experienței dvs. de studiu în străinătate cu servicii superioare de studenți și oportunități de a experimenta pe deplin viața din Londra. Personalul nostru din Londra vă va ajuta să profitați la maximum de experiența dvs. în străinătate.

Londra va fi clasa ta. Implicarea în comunitatea locală sau într-un club studențesc îmbogățește experiențele dvs. de învățare și oferă oportunități excelente pentru integrarea culturală.

Vrem să vă simțiți ca acasă în Anglia, așa că facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă integrați în viața din Londra. Opțiunile noastre de locuit vă oferă oportunități de a vă întâlni și de a vă face prieteni noi, în timp ce evenimentele noastre culturale vă familiarizează cu orașul.

Academicienii

Misiunea IES Abroad este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studii în străinătate posibil - care include experiențele academice și culturale de cea mai bună calitate. De aceea am colaborat cu University College London.

Cursuri

Programul de licență UCL constă dintr-o serie de prelegeri, seminarii și tutoriale (și cursuri de laborator dacă se înscriu la discipline de știință). Cursurile didactice sunt mult mai mici decât cursurile de cursuri și, în unele departamente, sunt predate de la unu la unu.

Aplicați la unul sau două departamente academice și apoi selectați cursuri din aceste departamente. Ca student la UCL, vi se cere să vă înscrieți la 16 credite pe semestru.

UCL oferă o gamă largă de discipline, cu puncte forte în:

 • Arheologie
 • Economie
 • Engleză
 • Geografie
 • Istorie
 • Filozofie

Notă importantă: Nu toate departamentele sunt disponibile în fiecare termen. De asemenea, unii pot solicita o taxă suplimentară. Pentru mai multe informații despre disponibilitate și taxe, consultați mai jos la Cursuri. Fila Cost de mai sus este o altă resursă pentru taxe.

Pentru un rezumat al departamentelor disponibile când și care suportă o taxă suplimentară, faceți clic aici. Pentru cele mai actualizate informații și detalii suplimentare despre cursuri, consultați site-ul web al UCL.

Școala de artă plastică - Program Studio independent

Cu o abilitate și un angajament artistic dovedit, vă puteți aplica la Programul independent de studio de la Școala de Arte Plastice din Slade. Vă puteți specializa în pictură, sculptură sau mass-media, și să lucrați alături de BA și BFA la studenți de Arte Plastice din studiouri. Proiectat pentru studenți extrem de motivați, acest program oferă tutori personali, programe de studio și seminarii, precum și studii de primă mână de artă în galerii și muzee din Londra.

Instituția partener (e)

Regina Maria, Universitatea din Londra

Universitatea Fapte

 • Fondată în 1826
 • Peste 29 de câștigători ai Premiului Nobel sunt din comunitatea UCL
 • Prima universitate din Anglia care a întâmpinat studenții fără a ține cont de religie, rasă, sex sau clasă
 • 38.000 de studenți reprezentând 150 de țări

Locație

Concentrarea clădirilor academice ale UCL din Bloomsbury (Londra Centrală) reflectă bogata istorie intelectuală și literară a locației. Charles Dickens, Virginia Woolf și Dylan Thomas (pentru a numi câteva) au numit odată casa Bloomsbury. Muzeul Britanic, Oxford Street, Covent Garden și West End se află la o mică distanță de mers pe jos de Bloomsbury.

Avizare

Într-un program de înscriere directă, sunteți înscriși ca studenți cu normă întreagă la una dintre instituțiile noastre internaționale partenere. Chiar dacă instituția dvs. gazdă locală este locul unde veți lua cursurile dvs., suntem încă aici pentru a vă sprijini pe deplin.

Avizare

Alegerea și înscrierea directă în cursurile de peste hotare poate fi confuză și copleșitoare - vă oferim consultanță predefinită care este specifică nevoilor dumneavoastră. Scopul nostru este de a oferi suport și îndrumare în întreaga aplicație și procesul de înscriere.

Personalul de pe site

În calitate de student în IES Abroad înscris direct la o universitate britanică locală, aveți acces la IES Abroad London Center și personal care este dedicat în mod specific nevoilor dumneavoastră. Personalul nostru la fața locului lucrează cu dumneavoastră și cu instituția dvs. locală pentru a răspunde la orice întrebare cu privire la cerințele academice, locuințe sau bunăstare și siguranță.

A sustine

Serviciile noastre de asistență pentru studenții cu înscriere directă sunt concepute special pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele studiului în străinătate Știm că studierea în străinătate este o aventură și, uneori, este posibil să ai nevoie de ajutor sau doar de cineva cu care să vorbești - de aceea personalul nostru este acolo pentru tine.

Excursii

Chiar dacă aventura dvs. începe în Londra, excursiile noastre pe teren și excursiile legate de curs vă duc dincolo de oraș pentru a descoperi cultura și tradițiile țării dvs. gazdă. Aceste călătorii sunt parțial subvenționate de IES Abroad . Iată câteva destinații posibile.

Stonehenge

2 zile | Fall

Vizitați misteriosul Stonehenge și vechile băi romane din Bath. Uitați-vă de colecția de couture de talie mondială la Muzeul modei și explorați Centrul Jane Austen.

Brighton

1 zi | Fall

Explorați labirintul istoric al străzilor răsucite și bucurați-vă de o vizită la Pavilionul Regal, unul dintre cele mai exotice palate regale din Europa.

Cambridge

1 zi | Fall

Vizitați acest oraș istoric al universității, cu colegiile sale pitorești și puncting (într-o gondolă) pe râu.

Liverpool

1 zi | Fall

Petreceți o sâmbătă experimentând Liverpool. Bucurați-vă de un tur ghidat în jurul orașului, inclusiv o vizită la Muzeul Beatles.

Stratford-upon-Avon

1 zi | Fall

Vizitați casa lui Shakespeare, care a fost locul nașterii sale și biserica Sfânta Treime, unde este înmormântat.

Acest program include, de asemenea, o călătorie legată de curs pe semestru, care vă permite să înțelegeți mai bine din prima parte provocările comunitare în domeniul sănătății într-o economie în curs de dezvoltare. Sunt necesare călătorii legate de curs, componente academice integrale ale acestui program. Costul călătoriilor legate de curs este inclus în taxa programului IES Abroad .

Viata de zi cu zi

O parte din a te face să te simți acasă în Londra face tot posibilul pentru a te ajuta să te simți în siguranță și îngrijit. Fie că este vorba despre un program de orientare care te face să te simți pregătit, locuințe bine amplasate și confortabile, sau excursii pe teren care te duc pe drumul bătut - ne referim la serviciile noastre pentru studenți.

Orientare

IES Abroad Orientare

La sosirea la Londra, participi la o orientare introductivă cu personalul IES Abroad London. Proiectat special pentru studenții cu înscriere directă, programul nostru de orientare vă introduce în programul dvs. de înscriere directă, colegii dvs. de studii și la Londra.

Orientarea universității

De asemenea, participați la orientarea UCL, unde vă familiarizați cu logistica vieții de student.

carcasă

Vrem să vă asigurați că cea mai mare provocare este să decideți care repere să vedeți mai întâi sau să descoperiți cea mai bună cafenea - să nu găsiți un loc unde să vă simțiți confortabil. Facem tot posibilul pentru a localiza locuințe care reflectă modul în care trăiesc studenții locali. Scopul nostru este ca atunci cand pleci din Londra, se va simti ca acasa.

Ca parte a serviciilor noastre de înscriere directă, oferim locuințe bine amenajate și confortabile pentru toți studenții, deoarece asigurarea locuințelor independent poate fi o provocare. Opțiunile de locuințe IES Abroad respectă standardele noastre de siguranță și securitate.

Case studențești - În timp ce studiați la UCL, locuiți în case studențești. Aveți acces la o bucătărie unde vă puteți pregăti propria mâncare sau aveți opțiunea de a vă cumpăra mesele din diversele puncte alimentare din campusul principal UCL. Accesul WiFi este disponibil în camera dvs.

Activitati extracuriculare

Profitați de evenimentele culturale pe care le organizăm la Londra, cum ar fi:

 • Participarea la evenimente sportive locale, cum ar fi Premier League
 • Mergeți la excursii pe piețele diferite ale Londrei
 • Mergând la spectacole de clasă mondială la numeroasele locuri de divertisment din Londra

Cluburi universitare

Uniunea studenților UCL este o resursă valoroasă pentru a vă integra în viața studenților locali. Uniunea sponsorizează peste 250 de cluburi și societăți. În fiecare an, mii de studenți aleg să participe. De asemenea, aveți acces la Uniunea Studențială a Universității din Londra, Centrul studențesc.

Cost

Luați în considerare aceste prețuri ca punct de plecare. Vă încurajăm să contactați biroul dvs. de studii din străinătate pentru a determina costul real pentru dvs. atunci când factoring în ajutor financiar, burse, politicile de școală acasă și alți factori.

Primăvara 2020

Termen învățământ carcasă Asigurare Total
Primăvara 2020 $ 17.110 $ 7.460 $ la 230 $ 24.800

burse de studiu

Burse specifice programului

Bursa de afaceri internațională Robert McNeill

Până la 3.000 USD; acordat 2 studenți în fiecare an.

Această bursă este numită în onoarea lui Robert McNeill, membru al consiliului de administrație al IES Abroad timp de 25 de ani (6 ani în funcția de președinte). Deschis pentru studenții care au interes pentru afacerile internaționale. Majorii pot include management, marketing, economie, finanțe, relații internaționale și științe sociale și comportamentale.

Dr. William Louis Gaines Bursă de istorie sau relații internaționale bazate pe necesități

Până la 1.875 dolari; acordate 4-6 elevi în fiecare an.

Această bursă este numită în onoarea Dr. William Louis Gaines, președintele IES Abroad din 1974-1992. Dr. Gaines s-a dedicat consolidării cadrului academic IES Abroad , lărgirea sferei de amplasare a IES Abroad din IES Abroad și asigurarea fundației financiare a organizației.

Deschis studenților cu studii majore în istorie sau relații internaționale.

Bursa înzestrată de Edward Mowatt

Până la 2.000 USD fiecare; acordate 4-6 elevi în fiecare an.

Aceste burse sunt destinate studenților la programele IES Abroad London din semestrul și anul.

Studiază Bursa din străinătate pentru viitori ingineri

Până la 10.000 USD; acordate 6 studenți în fiecare an.

Bursa de studii în străinătate pentru viitori ingineri a fost înființată de un donator anonim pentru a încuraja mai mulți studenți de inginerie să aibă experiența îmbogățitoare, care schimbă viața în străinătate.

Centrul nostru

IES Abroad London Center, situat în cartierul central din Londra Bloomsbury, este la două minute de mers pe jos de Muzeul Britanic.

Caracteristicile includ:

 • Clădire georgiana din secolul 18
 • Săli de clasă
 • Resurse de bibliotecă
 • Internet fără fir
 • Instalații de tipărire
 • Terasă în aer liber
 • Birouri de personal
 • Salonul studenților
 • Băi neutre de gen

Centrul IES Abroad London este recunoscut de Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior (QAA) pentru îndeplinirea sau depășirea așteptărilor din Marea Britanie ca furnizor de învățământ superior de calitate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Citeste mai mult

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Citește mai puţin
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlin , Buenos Aires , Cape Town , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londra , Madrid , Milano , Nagoya , Nantes , New York , Grozav , Paris , Oxford , Quito , Rabat , Roma , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Viena , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Mai mult Mai Puțin