Programe de Certificat de Licență în Kuweit

Caută Certificate de Licență de Top în Kuweit 2016

Certificat de licență

Majoritatea programelor de certificat de licență au fost create din motive profesionale. Acestea le oferă studenților șansa de a avansa în domeniul ales de ei fără a trebui să urmeze un masterat sau un doctorat. Studenții au adesea acces la cursuri care nu sunt oferite de către departamentele universitare.

Kuweit, oficial Statul Kuwait, este o țară arabă din Asia de Vest. Situat la marginea de nord-est a Peninsulei Arabe la vârful Golfului Persic, se învecineaza cu Irak la nord și Arabia Saudită la sud.

Contactează Direct Școlile Programe de Certificat de Licență de Top în Kuweit 2016

Citește Mai Mult

University Of Essex On-line CERT Sub-universitare în Afaceri și Management

Stafford
Online 2 anii September 2016 Kuweit Kuweit Online

Studiind pentru un CertHE afaceri și management cu Universitatea din Essex Online vă va pregăti pentru o gamă largă de cariere cum vă dezvolta cunoaștere a piețelor, comportamentul clienților, corporativ [+]

University of Essex Online Sub Absolvent Certificat în afaceri și management

Studiind pentru un CertHE afaceri și management cu Universitatea din Essex Online vă va pregăti pentru o gamă largă de cariere cum vă dezvolta cunoaștere a piețelor, comportamentul clienților, strategiei corporative și management de proiect.

Dacă sunteți deja lucrează în domeniul ales și în căutarea de a dezvolta cariera ta, cursul include opțiuni flexibile, care vă permit să se specializeze într-un domeniu de studii de afaceri, de comunicații exemplu, de marketing sau de finanțare de afaceri.

După ce ați completat Certificatul de învățământ superior în afaceri și management poate progresa pe gradul de fundație sau diplomă de licență în afaceri și management.... [-]